Nova cooperativa

P.A.U. Olesa SCCL (Plataforma Atenció Usuaris Olesa) és una idea d’economia social que té com a principal objectiu treballar en l’entorn social, millorant la qualitat dels serveis i a la vegada fomentant el creixement i benestar dels usuaris dins un projecte cooperatiu. Aquesta cooperativa ha estat creada en el marc del projecte “Ateneu cooperatiu del Baix Llobregat” i amb el suport del Servei d’Emprenedoria de l’Ajuntament d’Olesa. La idea va sorgir de tres dones, amb formació en el camp sociosanitari amb l’objectiu d’atendre amb el màxim de cura, estima, transparència i de forma més individualitzada a totes aquelles persones en situació de dependència.

El projecte cooperatiu de P.A.U. Olesa agrupa a tots/es aquells/es professionals especialitzats en l’àmbit social, sociosanitari i sanitari, amb formació i experiència, per garantir la major professionalitat.

Des de P.A.U. creuen realment important “fomentar la permanència de les persones a les seves llars, proporcionar-lis les eines per poder-se desenvolupar i a la vegada gràcies a l’ajuda dels nostres cuidadors/es aconseguir dur a terme una vida amb la major qualitat de vida possible”.

El treball cooperatiu és visible a l’entitat, ja que formen un equip interdisciplinari on tothom aporta les seves idees, la seva professionalitat, treball cooperatiu i proximitat de forma democràtica i participativa, amb el desenvolupament d’un dels seus objectius principals: la formació de tots els professionals i assessorament a familiars i persones ateses.

Per a més informació, estan al c/Sant Salvador, 5, local 7-11, tel: 93 016 6918, a/e: info.pauolesa@gmail.com, web: www.pauolesa.cat

 

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Guaita!

Fora de joc

Futbol Sala

Campiona i rècord

Boxa

Farmàcies de Guàrdia