Nou projecte

Aquest estiu, el grup Capreolus en col·laboració amb l’Ajuntament ha posat en marxa el primer projecte obert a tota la població per restaurar la vegetació de ribera a Olesa de Montserrat.  Aquest projecte, batejat amb el nom de “Fot-li canya a la canya” consisteix a trepitjar els brots de canya americana per tal que la vegetació autòctona pugui créixer i regenerar el bosc de ribera.

La canya americana és una espècie invasora que creix al bosc de ribera, és a dir, a les vores del riu. Està molt ben adaptada a aquest entorn i competeix molt fortament pels recursos amb les espècies autòctones. Per aquest motiu, entre d’altres, cal que s’eliminin o es debilitin els brots de canya americana per afavorir el creixement d’aquestes espècies d’interès.

El grup Capreolus convida la població a trepitjar els brots de canya dels voltants del riu seguint les indicacions que es troben a les xarxes socials del grup (@capreolus_grnom a Instagram, Facebook i Twitter) o bé escanejant el codi QR dels cartells que es troben al llarg del camí del riu arribant-hi del nou accés del costat del cementiri antic.

T’hi animes? Busca’ns a les xarxes socials o contacta’ns a ​grupcapreolus@gmail.com si tens ganes de saber tots els detalls d’aquest projecte o participar a les sortides que farem properament! Aquest estiu, trepitgem per donar un cop de mà al nostre entorn!

 

Grup Capreolus

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Som el teu estiu

Cursa del Foc

Ja t’ho deia jo…

Guaita!

Farmàcies de Guàrdia