Mestre artesà

El passat 22 de novembre, el pastisser olesà Eloi Janè Juanós (Pastisseria Magda) va rebre el diploma de Mestre Artesà Alimentari, on es destaca que ha estat “molt atent a les innovacions en el món de la pastisseria, sense oblidar la qualitat de les matèries primeres i la tradició”.

Als 16 anys va començar a treballar els caps de setmana, a la pastisseria de la seva família. Quan va acabar el servei militar va començar a treballar en diversos obradors de Barcelona i a les pastisseries Sanahuja, Bonastre i Gurrera de Barcelona.

Durant aquests temps complementava aquesta pràctica amb la realització de diferents cursos d’especialització de pastisseria salada i dolça i tot tipus de monogràfics específics a l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona.

Actualment és responsable, amb el seu germà Miquel, de la Pastisseria Magda i el cap d’obrador d’aquesta, seguint les receptes de la tradició catalana apreses del seu pare, el qual va portar a Olesa la tradició de menjar el tortell de Reis, ara fa 50 anys.

A la seva vila participa activament en tot tipus d’esdeveniments locals relacionats amb la seva professió.

 

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Guaita!

Fora de joc

Futbol Sala

Campiona i rècord

Boxa

Farmàcies de Guàrdia