Més mossos…

L’alcaldessa d’Olesa, juntament amb els alcaldes d’Abrera, Esparreguera, Collbató i Sant Esteve Sesrovires demanen en una carta al conseller d’Interior, Miquel Buch, tenir més efectius de Mossos d’Esquadra a la zona.

La Generalitat de Catalunya té la competència de la seguretat del territori i, a l’escrit exposa que aquesta zona representa una superfície de més de 100 quilòmetres quadrats amb una  població de més de 70.400 habitants. A banda, la zona té l’afegit que és un espai molt disseminat amb més de 29 nuclis, eixos viaris importants, moltes urbanitzacions i nombrosos polígons industrials que cada dia tripliquen el nombre de residents.

 

 

Tots cinc municipis tenen la mateixa problemàtica de manca d’agents i per aquest motiu han consensuat la petició. “No és un tema de coordinació sinó de manca d’efectius. Aquesta carta no té una voluntat bel·ligerant sinó de donar un toc d’alerta perquè s’ha de regularitzar aquesta situació perquè no esdevingui un problema greu que afecti a la població” destaca l’alcaldessa d’Olesa, Pilar Puimedon.

Puimedon, explica que són conscients de la bona feina realitzada per l’Àrea Policial Bàsica de Martorell dels Mossos d’Esquadra que dóna cobertura a tot el Baix Llobregat Nord i que té plenes competències en matèria de Seguretat Ciutadana, però que també són sabedors de la seva manca de recursos i mitjans “la col·laboració amb Mossos és òptima, però ells mateixos ens comenten que estan mancats de personal i nosaltres hem d’ajudar-los en la petició de més ajuts per poder donar un servei excel·lent”.

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Som el teu estiu

Cursa del Foc

Ja t’ho deia jo…

Guaita!

Farmàcies de Guàrdia