Més connectades

Les urbanitzacions Ribes Blaves i Oasis estaran més connectades amb el nucli urbà d’Olesa gràcies al projecte d’arranjament del camí de les Pujades, que ha permès fer transitable per a qualsevol tipus de vehicle i per als vianants aquesta pista forestal que arrenca darrera de l’escola Puigventós i enllaça amb les dues urbanitzacions. Aquesta pista requeria un manteniment continuat cada cop que hi havia un aiguat, alhora que era impracticable per als vehicles.

Les obres d’arranjament d’aquest camí, enllestides fa uns dies, van començar el passat mes de juny i han consistit en la pavimentació i en solucionar el drenatge del camí per tal de garantir el pas segur de vehicles i vianants. L’objectiu era dotar d’una segona connexió amb el nucli d’Olesa a les persones residents a Ribes Blaves i Oasis i sense passar necessàriament per la carretera B-120. Les obres d’arranjament també han permès suavitzar el desnivell que hi havia en alguns punts del traçat, que té un recorregut d’una mica més d’1’5 quilòmetres i té 4’7 metres d’ample, dels quals 2’5 metres s’han destinat al trànsit de vehicles i 1 metre al pas de vianants. També té tres zones d’estada.

La millora de la connexió en vehicle o a peu no ha estat l’únic avantatge del projecte, que també ha permès una millora de la connexió tecnològica d’aquestes urbanitzacions, i és que, aprofitant aquestes obres, l’Ajuntament ha impulsat que es fes la instal·lació de la fibra òptica fins a les dues urbanitzacions.

El total de les obres, inclòs l’increment per la connexió de la fibra òptica, han tingut un cost 190.000€ IVA inclòs i han anat a càrrec de l’empresa Asfaltos Barcino S.L.

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Guaita!

Fora de joc

Futbol Sala

Campiona i rècord

Boxa

Farmàcies de Guàrdia