Agenda de novembre

Exposicions

Fins al 15 de novembre

“Descobrint Olesa”. A la Casa de Cultura. Organització: Ajuntament i Edicions Paper d’Estrassa.

Del 16 al 29 de novembre

“Prevenció de violències masclistes”. A l’Escorxador. Organització: Ajuntament.

Del 20 de novembre al 8 de desembre

“Pintors d’Olesa”. A la Casa de Cultura. Organització: Escola d’Arts i Oficis.

Del 23 al 29 de novembre

“Llibres de temàtiques entorn de la violència contra les dones”. A la Biblioteca. Organització: Biblioteca.

 

Dijous 12

Formació en línia (Zoom): “Aplicacions mòbils que et seran útils en el teu negoci”. A les 14 hores. Organització: Ajuntament.

Dissabte 14

Teatre: “Monogràfic d’improvisació”, amb la companyia “Intro con limón”. A les 10 hores, al Casal. Organització: Casal d’Olesa.

Taller “Aprendre a gestionar les emocions difícils”, a càrrec de Maite Deamo, psicòloga coach. A les 10 hores, a la Casa de Cultura. Inscripcions: salutpublica@olesademontserrat.cat. Organització: Ajuntament.

Taller de serigrafia per a nens i nenes (a partir de sis anys), a càrrec de Martí Alcón Quer. A les 10 hores, a la Biblioteca. Inscripcions: https://vivetix.com/entradas-taller-serigrafia. Organització: Biblioteca.

“Despullant una banda sonora”: l’encàrrec a Josep Maria Roma de la música de La Passió d’Olesa, de la mà d’Eduard Vila. A les 19 hores, al teatre La Passió. Inscripcions: passionarium@passionarium.org. Organització: Centre d’Estudis Passionarium.

Diumenge 15

“Vespres musicals”, concert amb Jan Serra. A les 19 hores, a l’Escorxador. Inscripcions: https://vivetix.com/entradas-concert-jan-serra. Organització: Ajuntament.

Dimarts 17

Formació: “Com seduir la clientela amb una imatge única (I). A les 14:30 hores, a Cal Rapissa. Organització: Ajuntament.

Dimecres 18

Club de lectura “Menjallibres”. A les 17:30 hores, a la Biblioteca.

Dijous 19

Projecció del documental “Les resilients”, i posterior debat amb la seva directora, Cristina Madrid. A les 18:30 hores, a l’Escorxador.

Inscripcions per mail a: cird@olesademontserrat.cat o https://cutt.ly/zgkqzhr. Organització: Ajuntament.

Divendres 20

“Punt lila” contra la violència masclista, junt amb la cooperativa Cúrcuma. De 9 a 13 hores, al Mercat ambulant (Rambla Catalunya). Organització: Ajuntament.

Espectacle musical amb la Big Mama Montse “Històries i cançons de dones amb blues”. A les 20 hores, a la Biblioteca. Inscripcions: a https://vivetix.com/entradas-histories-i-cançons-de-dones-amb-blues-des-de-1920. Organització: Biblioteca.

Dissabte 21

Bibliolab: Joc d’escultura, per a nens i nenes a partir de 6 anys, a càrrec de Catàrtic. A les 11 hores, a la Biblioteca. Inscripcions a: https://vivetix.com/editar/bibliolab-jocs-descultura. Organització: Biblioteca.

“Vespres musicals” concert amb Brighton 64. A les 19 hores, a l’Escorxador. Inscripcions a: https://vivetix.com/editar/concert-brighton-64. Organització: Ajuntament.

XVII Mostra de Cinema Religiós de Catalunya. Projecció del documental “La sal de la tierra”. Ponència a càrrec de Joan Soler i Gironès, geògraf. A les 19 hores, a la Casa de Cultura. Organització: Col·lectiu Misteris d’Olesa,

Teatre: “Les alegres casades de Windsor”. A les 19 hores, a la UEC. Organització: UEC Olesa.

Diumenge 22

Teatre “El monstre de colors”, amb la companyia Tutatis. A les 17:30 hores, al teatre La Passió. Organització: La Xarxa.

Teatre: “Les alegres casades de Windsor”. A les 18 hores, a la UEC. Organ12ització: UEC Olesa.

Dilluns 23

Hora del conte per a nadons, amb Santi Rovira, per a nens i nenes de 2 a 4 anys. Inscripcions a: https://vivetix.com/entradas-hora-del-conte-per-a-petits-lectors-novembre. A les 18 hores, a la Biblioteca.

Dimarts 24

Campanya de donació de sang. De 10 a 14 i de 17 a 21 hores. Reserva d’hora a: https://www.donarsang.gencat.cat/ca/vull-donar/cita. A la UEC. Organització: Banc de sang i teixits.

Formació en línia (Zoom) “Sis passos per fer créixer el teu comerç”. A les 14 hores. Organització: Ajuntament.

Xerrada: “La postura dels homes davant la violència masclista”. Debat amb Amat Molero, d’Ulleres per esquerrans (@ulleresperesquerrans), Oriol Ginés, de l’associació Conexus i Daniel Rius; i Cesc Laporta, del projecte Taller d’homes. A les 18 hores, al Saló de Plens de l’Ajuntament. Inscripció a: cird@olesademontserrat.cat (places limitades).

Dimecres 25

Formació: “Com seduir la clientela amb una imatge única (II). A les 14:30 hores, a Cal Rapissa. Organització: Ajuntament.

Dia internacional de l’eliminació de la violència contra les dones i les nenes. Lectura del manifest i concert amb l’Alba Mirás. A les 18:30 hores, a la plaça Fèlix Figueras i Aragay. Organització: Ajuntament.

Dijous 26

Taller d’Artivisme contra la violència masclista, amb Arte Mapache. A les 18 hores, a l’Escorxador. Inscripcions a: cird@olesademontserrat.cat. Organització: Ajuntament.

Divendres 27

Contes de bona nit per a nenes rebels, amb Xavi Demelo, amb motiu del Dia Internacional de l’eliminació de la violència contra les dones i les nenes. A les 18 hores, a la Biblioteca. Inscripcions a: https://vivetix.com/entrades-hora-del-conte-novembre. Organització: Ajuntament.

Club de lectura general, a càrrec de Maria Montoriol. A les 18 hores, a la Biblioteca.

XVII Mostra de Cinema Religiós de Catalunya. Projecció de la pel·lícula “El pa de la guerra”. Ponència a càrrec d’Amel Benmahjoub. A les 19 hores, a la Casa de Cultura. Organització: Col·lectiu Misteris d’Olesa.

Dissabte 28

Taller d’escacs per a nens i nenes. A les 11 hores, a la Biblioteca. Organització: Club d’Escacs d’Olesa.

Teatre: “Les Kellys”, amb la companyia Cocorocó. A les 18:30 hores, a l’Escorxador. Inscripcions a: cird@olesademontserrat.cat. Organització: Ajuntament.

Teatre: “Les alegres casades de Windsor”. A les 19 hores, a la UEC. Organització: UEC Olesa.

Diumenge 29

“Passeig de l’Art”: ruta d’artistes olesans. A partir de les 10 hores, al nou camí del riu. Organització: Ajuntament.

“Vespres musicals”, concert de Magalí Sare & Sebastià Gris per presentar el seu disc “A boy and a girl”. Inscripcions a: https://vivetix.com/entradas-concert-magali-sare-sebastia-gris. A les 19 hores, a l’Escorxador. Organització: Ajuntament.

Cine: “Mientras dure la guerra”. A les 18 hores, al Casal. Organització: El Casal d’Olesa.

Teatre: “Les alegres casades de Windsor”. A les 18 hores, a la UEC. Organització: UEC Olesa.

Dilluns 30

Ponència teatral: “No solo duelen los golpes”, de Pamela Palenciano. A les 11 hores, en línia al canal de Youtube del Consell Comarcal. Organització: Ajuntament.

Totes les activitats proposades en aquesta secció són enviades per les entitats i associacions organitzadores. La redacció del 08640 no es fa responsable d’alteracions dels programes o de canvis d’última hora. Les activitats poden estar subjectes a canvis o cancel·lació per criteris de salut.

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Som el teu estiu

Cursa del Foc

Ja t’ho deia jo…

Guaita!

Farmàcies de Guàrdia