Agenda de novembre

Exposicions

Fins al 15 de novembre

“Descobrint Olesa”. A la Casa de Cultura. Organització: Ajuntament i Edicions Paper d’Estrassa.

Del 16 al 29 de novembre

“Prevenció de violències masclistes”. A l’Escorxador. Organització: Ajuntament.

Del 20 de novembre al 8 de desembre

“Pintors d’Olesa”. A la Casa de Cultura. Organització: Escola d’Arts i Oficis.

Del 23 al 29 de novembre

“Llibres de temàtiques entorn de la violència contra les dones”. A la Biblioteca. Organització: Biblioteca.

 

Dijous 12

Formació en línia (Zoom): “Aplicacions mòbils que et seran útils en el teu negoci”. A les 14 hores. Organització: Ajuntament.

Dissabte 14

Teatre: “Monogràfic d’improvisació”, amb la companyia “Intro con limón”. A les 10 hores, al Casal. Organització: Casal d’Olesa.

Taller “Aprendre a gestionar les emocions difícils”, a càrrec de Maite Deamo, psicòloga coach. A les 10 hores, a la Casa de Cultura. Inscripcions: salutpublica@olesademontserrat.cat. Organització: Ajuntament.

Taller de serigrafia per a nens i nenes (a partir de sis anys), a càrrec de Martí Alcón Quer. A les 10 hores, a la Biblioteca. Inscripcions: https://vivetix.com/entradas-taller-serigrafia. Organització: Biblioteca.

“Despullant una banda sonora”: l’encàrrec a Josep Maria Roma de la música de La Passió d’Olesa, de la mà d’Eduard Vila. A les 19 hores, al teatre La Passió. Inscripcions: passionarium@passionarium.org. Organització: Centre d’Estudis Passionarium.

Diumenge 15

“Vespres musicals”, concert amb Jan Serra. A les 19 hores, a l’Escorxador. Inscripcions: https://vivetix.com/entradas-concert-jan-serra. Organització: Ajuntament.

Dimarts 17

Formació: “Com seduir la clientela amb una imatge única (I). A les 14:30 hores, a Cal Rapissa. Organització: Ajuntament.

Dimecres 18

Club de lectura “Menjallibres”. A les 17:30 hores, a la Biblioteca.

Dijous 19

Projecció del documental “Les resilients”, i posterior debat amb la seva directora, Cristina Madrid. A les 18:30 hores, a l’Escorxador.

Inscripcions per mail a: cird@olesademontserrat.cat o https://cutt.ly/zgkqzhr. Organització: Ajuntament.

Divendres 20

“Punt lila” contra la violència masclista, junt amb la cooperativa Cúrcuma. De 9 a 13 hores, al Mercat ambulant (Rambla Catalunya). Organització: Ajuntament.

Espectacle musical amb la Big Mama Montse “Històries i cançons de dones amb blues”. A les 20 hores, a la Biblioteca. Inscripcions: a https://vivetix.com/entradas-histories-i-cançons-de-dones-amb-blues-des-de-1920. Organització: Biblioteca.

Dissabte 21

Bibliolab: Joc d’escultura, per a nens i nenes a partir de 6 anys, a càrrec de Catàrtic. A les 11 hores, a la Biblioteca. Inscripcions a: https://vivetix.com/editar/bibliolab-jocs-descultura. Organització: Biblioteca.

“Vespres musicals” concert amb Brighton 64. A les 19 hores, a l’Escorxador. Inscripcions a: https://vivetix.com/editar/concert-brighton-64. Organització: Ajuntament.

XVII Mostra de Cinema Religiós de Catalunya. Projecció del documental “La sal de la tierra”. Ponència a càrrec de Joan Soler i Gironès, geògraf. A les 19 hores, a la Casa de Cultura. Organització: Col·lectiu Misteris d’Olesa,

Teatre: “Les alegres casades de Windsor”. A les 19 hores, a la UEC. Organització: UEC Olesa.

Diumenge 22

Teatre “El monstre de colors”, amb la companyia Tutatis. A les 17:30 hores, al teatre La Passió. Organització: La Xarxa.

Teatre: “Les alegres casades de Windsor”. A les 18 hores, a la UEC. Organ12ització: UEC Olesa.

Dilluns 23

Hora del conte per a nadons, amb Santi Rovira, per a nens i nenes de 2 a 4 anys. Inscripcions a: https://vivetix.com/entradas-hora-del-conte-per-a-petits-lectors-novembre. A les 18 hores, a la Biblioteca.

Dimarts 24

Campanya de donació de sang. De 10 a 14 i de 17 a 21 hores. Reserva d’hora a: https://www.donarsang.gencat.cat/ca/vull-donar/cita. A la UEC. Organització: Banc de sang i teixits.

Formació en línia (Zoom) “Sis passos per fer créixer el teu comerç”. A les 14 hores. Organització: Ajuntament.

Xerrada: “La postura dels homes davant la violència masclista”. Debat amb Amat Molero, d’Ulleres per esquerrans (@ulleresperesquerrans), Oriol Ginés, de l’associació Conexus i Daniel Rius; i Cesc Laporta, del projecte Taller d’homes. A les 18 hores, al Saló de Plens de l’Ajuntament. Inscripció a: cird@olesademontserrat.cat (places limitades).

Dimecres 25

Formació: “Com seduir la clientela amb una imatge única (II). A les 14:30 hores, a Cal Rapissa. Organització: Ajuntament.

Dia internacional de l’eliminació de la violència contra les dones i les nenes. Lectura del manifest i concert amb l’Alba Mirás. A les 18:30 hores, a la plaça Fèlix Figueras i Aragay. Organització: Ajuntament.

Dijous 26

Taller d’Artivisme contra la violència masclista, amb Arte Mapache. A les 18 hores, a l’Escorxador. Inscripcions a: cird@olesademontserrat.cat. Organització: Ajuntament.

Divendres 27

Contes de bona nit per a nenes rebels, amb Xavi Demelo, amb motiu del Dia Internacional de l’eliminació de la violència contra les dones i les nenes. A les 18 hores, a la Biblioteca. Inscripcions a: https://vivetix.com/entrades-hora-del-conte-novembre. Organització: Ajuntament.

Club de lectura general, a càrrec de Maria Montoriol. A les 18 hores, a la Biblioteca.

XVII Mostra de Cinema Religiós de Catalunya. Projecció de la pel·lícula “El pa de la guerra”. Ponència a càrrec d’Amel Benmahjoub. A les 19 hores, a la Casa de Cultura. Organització: Col·lectiu Misteris d’Olesa.

Dissabte 28

Taller d’escacs per a nens i nenes. A les 11 hores, a la Biblioteca. Organització: Club d’Escacs d’Olesa.

Teatre: “Les Kellys”, amb la companyia Cocorocó. A les 18:30 hores, a l’Escorxador. Inscripcions a: cird@olesademontserrat.cat. Organització: Ajuntament.

Teatre: “Les alegres casades de Windsor”. A les 19 hores, a la UEC. Organització: UEC Olesa.

Diumenge 29

“Passeig de l’Art”: ruta d’artistes olesans. A partir de les 10 hores, al nou camí del riu. Organització: Ajuntament.

“Vespres musicals”, concert de Magalí Sare & Sebastià Gris per presentar el seu disc “A boy and a girl”. Inscripcions a: https://vivetix.com/entradas-concert-magali-sare-sebastia-gris. A les 19 hores, a l’Escorxador. Organització: Ajuntament.

Cine: “Mientras dure la guerra”. A les 18 hores, al Casal. Organització: El Casal d’Olesa.

Teatre: “Les alegres casades de Windsor”. A les 18 hores, a la UEC. Organització: UEC Olesa.

Dilluns 30

Ponència teatral: “No solo duelen los golpes”, de Pamela Palenciano. A les 11 hores, en línia al canal de Youtube del Consell Comarcal. Organització: Ajuntament.

Totes les activitats proposades en aquesta secció són enviades per les entitats i associacions organitzadores. La redacció del 08640 no es fa responsable d’alteracions dels programes o de canvis d’última hora. Les activitats poden estar subjectes a canvis o cancel·lació per criteris de salut.

Article anteriorDisc
Article següentMés connectades

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Ja t’ho deia jo

Des de fa un temps, un dels accessos al polígon industrial Catex-Molí permet entrar tot tipus de vehicles per un camí, sí, estret, però...

Guaita!

A la cruïlla dels carrer de les Angelines i Les Planes seria necessària algun tipus de senyalització pels vehicles, sobre tot, per aquells que...

Fora de joc

La imatge es repeteix en moltes papereres del poble... lamentablement, havent-hi tants contenidors i tan a prop... 08640  

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Ja t’ho deia jo

Des de fa un temps, un dels accessos al polígon industrial Catex-Molí permet entrar tot tipus de vehicles per un camí, sí, estret, però...

Guaita!

A la cruïlla dels carrer de les Angelines i Les Planes seria necessària algun tipus de senyalització pels vehicles, sobre tot, per aquells que...

Fora de joc

La imatge es repeteix en moltes papereres del poble... lamentablement, havent-hi tants contenidors i tan a prop... 08640  

Triatló

El triatleta olesà Antonio Pareja va participar el diumenge 15 d'octubre a la cursa d'El Corte Inglés, a Castelló. Amb un circuit pla i...

Primer

L’olesà David González va acabar primer a la general final de la categoria Màster50, al Xallenge BTT de les Terres de l’Ebre, al Perelló,...
Farmàcies de Guàrdia