Mercat dels divendres

Amb el lema “És el meu mercat setmanal”, l’Ajuntament va iniciar una campanya de promoció del mercat ambulant dels divendres que impulsa la Diputació de Barcelona amb l’objectiu de potenciar el comerç de proximitat i amb una oferta variada i de qualitat.

Els mercats setmanals impulsen el model de comerç de proximitat i garanteixen a la població consumidora una oferta comercial variada i de qualitat. Van i venen cada setmana, fomentant la sostenibilitat, ja que no ens hem de desplaçar… venen ells a nosaltres, arribant a petits i grans municipis, i són dinamitzadors econòmics i socials per excel·lència dels municipis.

El divendres, dia de mercat a Olesa, es fomenta la cohesió social, ja que la gent surt al carrer, convertint-se així en punt de trobada per la gent del municipi, fomentant també la socialització de diferents generacions i cultures. Aquest fet també afavoreix que es dinamitzi l’activitat econòmica d’altres comerços i serveis del municipi, donat que es complementen amb el comerç urbà del municipi i es genera una interacció entre ells.

Per altra banda, també tenen un fort component cultural, ja que hi ha la tradició d’anar al mercat, una tradició que passa de generació en generació. El dia de mercat també es veu incrementada l’activitat econòmica a tot el municipi. Comprar al mercat setmanal és apostar pel negoci i la dinamització local, pel comerç de proximitat, amb el que sempre hi pots comptar, és el mercat de tota la vida.

El mercat dels divendres d’Olesa compta amb més d’una cinquantena de parades que ofereixen productes tèxtils, complements, estris de la llar i alimentació.

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Terra i Mans

Música al Mercat

Fira del vi

Compres conjuntes

Alimentació

Farmàcies de Guàrdia