Club de la Feina

El Club de la Feina de Cal Rapissa (depenent del departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Olesa) s’ha adaptat a un nou format, amb més ordinadors per a les persones usuàries i el suport i assessorament tècnic d’una orientadora laboral.

Buscar feina és una feina i comporta moltes accions diferents i moltes persones no les poden o saben fer de forma autònoma. Amb l’objectiu de que aquestes persones tinguin més garanties en el seu procés de recerca de feina treballa el Club de la Feina de Cal Rapissa de l’Ajuntament d’Olesa. Aquesta espai, dedicat a la recerca activa de feina de manera autònoma, s’ha adaptat per oferir una millor atenció als usuaris i usuàries. El servei compta amb més recursos, com ara més ordinadors, i també amb l’assessorament d’una orientadora laboral que els ajuda en la identificació dels canals de recerca més adients al seu objectiu laboral, en l’ús de determinats portals d’ocupació, en la preparació i realització de trucades a empreses, en l’elaboració i la revisió de la carta de presentació i del currículum vitae, la planificació i seguiment de l’agenda o la preparació de diferents proves del procés de selecció.

Per participar en el Club de la Feina de l’Ajuntament cal estar inscrit a la Borsa de treball del Servei de Promoció Econòmica i reservar dia i hora, ja que l’aforament està restringit.

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Terra i Mans

Música al Mercat

Fira del vi

Compres conjuntes

Farmàcies de Guàrdia