Menjar equilibrat

Gran part de les malalties es podrien prevenir amb una bona alimentació i amb un estil de vida saludable. No es tracta de fer dieta, no es tracta de força de voluntat ni de menjar perfecte, això és insostenible en el temps, es tracta d’aprendre a menjar, de saber què has de posar al teu plat i que això acabi sent un hàbit en el teu dia a dia, amb flexibilitat i equilibri.

Les noves tecnologies han fet que les nostres feines i la nostra vida hagi canviat molt en els últims anys, en general tots tenim un estil de vida molt més sedentari, això ha fet que les recomanacions respecte al que hem de posar al plat hagin canviat.

Les pautes que entrego a la consulta són totalment personalitzades, és a dir, estan totalment adaptades als hàbits, horaris, gustos i activitat física de la persona. Aquest és un factor important a l’hora de portar la pauta amb facilitat i sense que ens comporti un esforç, a més, és molt important que els canvis que anem fent els introduïm a poc a poc, si els fem de cop i d’una manera molt radical, acabem abandonant.

Dietista Marta Montsech, Pilates & You

 

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Terra i Mans

Música al Mercat

Fira del vi

Compres conjuntes

Farmàcies de Guàrdia