Llac

Des del PSC d’Olesa de Montserrat ens sumem a la indignació general per la mala gestió del llac que, tot i la inversió feta i que les obres estan a mig fer, encara planteja problemes derivats del seu sanejament.

Tenint en compte l’experiència acumulada, creiem que en l’equip de govern ha faltat previsió vers aquest fet, convertint el llac, especialment a l’estiu, en una font de mosquits i brutícia.

Si bé, és veritat, que moltes vegades els partits polítics hem de prendre algunes decisions que són desagradables I no gaire populars, però el que no és pot tolerar són actuacions que tenen un impacte negatiu sense haver cercat solucions positives.

És evident, que a nivell global estem al davant d’un canvi de paradigma , hem viscut ancorats en la destrucció i el detriment del nostre entorn i, això, afortunadament està començant a canviar.

Per això ens adherim a aquesta transformació del pensament, apropant-nos a totes aquelles ciutadanes i ciutadans, i a aquestes entitats que van pel davant de nosaltres, dels partits polítics, ensenyant-nos aquests nous camins i aquestes noves oportunitats de fer alguna cosa, de fer-les diferents. Des del PSC d’Olesa de Montserrat ens unim al canvi.

Agrupació Local PSC Olesa de Montserrat

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Som el teu estiu

Cursa del Foc

Ja t’ho deia jo…

Guaita!

Farmàcies de Guàrdia