L’AVO en la crisi de la Covid-19

Des de l’inici de les limitacions de mobilitat imposades pel Govern per evitar els contagis per coronavirus, l’AVO va haver d’anular totes les activitats programades i la celebració del 25è aniversari.

L’acció dels voluntaris de l’AVO es realitza principalment en l’àmbit del suport a les persones grans i precisament aquest col·lectiu està dins del grup més vulnerable i de major risc a l’hora de patir els efectes del virus.

S’han tancat els centres de dia, el casal cívic, l’esplai de gent gran, els espais de trobada a les associacions de veïns… El nostre disgust com agents socials prové de la impotència davant els efectes tan devastadors que han tingut en la majoria d’avis l’aïllament forçat al que s’han vist sotmeses totes les persones grans a més que algunes d’elles viuen soles i sense una xarxa familiar de suport.

Tots els nostres esforços per combatre aquest aïllament s’han centrat bàsicament en mantenir el contacte entre voluntaris i  les persones grans a través de l’acompanyament telefònic trucant-les  periòdicament i en ocasió dels seus aniversaris.

Hem de continuar protegint a les persones grans i no deixarem de treballar per aconseguir una millora en el seu benestar per la qual cosa animem a la població a implicar-se en projectes de voluntariat i a adherir-se a l’AVO.

Associació Voluntaris d’Olesa

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Guaita!

Fora de joc

Futbol Sala

Campiona i rècord

Boxa

Farmàcies de Guàrdia