L’agenda del Novembre

Exposicions

Fins al 25 de novembre

“Joan Fuster, una vida il·lustrada”. A la Biblioteca.

Fins al 30 de novembre

Fotografies d’Elena García. A la Biblioteca.

Fins al 4 de desembre

TGO DX (1922-2022). Cent anys acompanyant-te. A la Casa de Cultura.

Fins al 13 de desembre

La construcció de les violències masclistes. A la Casa de Cultura.

 

 

Divendres 11

Presentació del llibre “Galetes i Ballantine’s”, a càrrec d’Ismael Clavero. A les 19 hores, a la Biblioteca. Organització: Cecs.cat

 

Dissabte 12

“És temps d’olives, és temps d’oli d’Olesa”, excursió a finques agrícoles d’Olesa i al Molí d’Oli. A les 10 hores, sortida des del portal de Santa Oliva. Organització: Ajuntament.

 

Taller d’iniciació a les ombres xineses, a càrrec de Valeria Guglietti. Per a infants de totes les edats. A les 11 hores, al Casal. Organització: Associació El Casal Cultural.

 

Club de lectura “Llegim el teatre”, amb Espe Piñero i Alba Soler. A les 11 hores, a la Biblioteca.

 

Teatre: “Srta. Júlia”, dins del cicle Tastets d’arts escèniques. A les 20 hores, al teatre La Passió. Organització: La Passió i la companya Frog.

 

100 anys de l’arribada dels Ferrocarrils Catalans a Olesa. De 10 a 13 hores, a la Plaça de l’Estació (Doctor Fleming). Organització: Ajuntament.

 

Diumenge 13

Teatre: “Srta. Júlia”, dins del cicle Tastets d’arts escèniques. A les 18 hores, al teatre La Passió. Organització: La Passió i la companya Frog.

 

Cinema: “Los Caballos mueren al amanecer”. A les 18:30 hores, al Casal. Organització: Associació El Casal Cultural.

 

Dimarts 15

Curs desenvolupament competències digitals Talls i Cuina. Projecte TTT. De 15 a 20 hores, a Cal Rapissa. Organització: Promoció Economica.

 

Dimecres 16

Diàlegs oberts: “La coresponsabilitat i les violències quotidianes”. A les 16:30 hores, al Casal Cívic i Comunitari Olesa.

 

Menjallibres. Club de lectura infantil (5è i 6è de primària). A les 17:30 hores, a la Biblioteca.

 

Dijous 17

Presentació del llibre “No et tallis, demana la paraula” a càrrec de Toni Ruscalleda Nadal. A les 19 hores, a la Biblioteca.

 

Sessió “Planta cara a l’ansietat”, a càrrec de Sílvia Martín, psicòloga del Servei d’Atenció Integral a la Dona (SIAD). A les 16 hores, a Cal Rapissa. Organització: Ajuntament.

 

Divendres 18

I Jornada de treball en xarxa per a la infància, l’adolescència i les seves famílies. Celebració dels 10 anys de treball de la Xarxa Socioeducativa-Pla Educatiu d’Entorn. De 9 a 14 hores, a la Casa de Cultura. Organització: Ajuntament.

 

Nit de l’Esport local, amb lliurament de premis als esportistes més destacats de l’àmbit local. A les 19 hores, a l’Escorxador. Organització: Ajuntament.

 

Club de lectura general, comentem “Escorxador núm. 5”, de Kurt Vonnegut, amb Raúl García. A les 18 hores, a la Biblioteca.

 

Hora del conte “El cavaller que no volia lluitar”, a càrrec d’Alba Mascarella. A les 18 hores, a la Biblioteca. Organització: Ajuntament i Biblioteca.

 

Teatre: “El llibertí” d’Enric Emmanuel Schmitt. A les 20 hores, a la UEC. Organització: UEC Olesa.

 

Activitat per a la petita infància i les seves famílies (0-3 anys) en el marc de la celebració del Dia Internacional dels Drets dels Infants. Per la tarda, a la llar d’infants Taitom. Organització: Ajuntament.

 

Dissabte 19

Teatre: “El llibertí” d’Enric Emmanuel Schmitt. A les 20 hores, a la UEC. Organització: UEC Olesa.

 

Taller de fotografia amb el mòbil, a càrrec d’Elena Garcia, dins del projecte Teixint Creacions. A les 10 hores, a la Biblioteca.

 

Celebrem els Drets dels Infants, amb Fokdis (2.0) i xocolatada. A les 11:30 hores, a la Plaça de Fèlix Figueras i Aragay. Organització: Ajuntament.

 

19a Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya “La (des) educació de Cameron Post”. Presentació i col·loqui a càrrec de l’enginyera química Eva Creus Oleart. A les 18 hores, a la Casa de Cultura. Organització: Associació Col·lectiu Misteris d’Olesa.

 

Diumenge 20

Teatre: “El llibertí” d’Enric Emmanuel Schmitt. A les 18 hores, a la UEC. Organització: UEC Olesa.

 

Teatre: “La motxilla de l’Ada”, amb la companya Teatre al detall i música en directe amb La Tresca i la Verdesca. A les 17:30 hores, al Casal. Organització: Associació El Casal Cultural d’Olesa.

 

Dilluns 21

Hora del conte per a petits lectors, a càrrec de Sherezade Bardají. Per a nens i nenes d’1 i 2 anys. A les 18 hores, a la Biblioteca.

 

Dimecres 23

Menjallibres. Club de lectura infantil (5è i 6è de primària). A les 17:30 hores, a la Biblioteca.

 

Presentació del llibre “Records i esperances”, de Montserrat Barlam. A les 19 hores, a la Biblioteca.

 

Divendres 25

3a Setmana de la Pedra Seca a Catalunya. Activitats diverses fins al 4 de desembre, a l’entorn natural. Organització: Centre Muntanyenc i de Recerques Olesà i Col·lectiu El Brogit.

 

Jornada del 25N, Dia contra les violències masclistes. Taller d’estampació, presentació de la campanya “Olesa és feminista”, lectura del manifest i performance a càrrec d’Emma Duran i de les ballarines del cos de dansa de l’Esbart Olesà i de l’Escola Move On Dance Studio. De 17 a 20 hores, a la Plaça de Fèlix Figueras i Aragay. Organització: Ajuntament.

 

Dissabte 26

IV Festival d’Art Jove. D’11 a 14 hores, a l’Escorxador. Organització: Ajuntament.

 

Dia Internacional de la Mediterrània, amb activitats familiars i xerrada d’Open Arms. D’11 a 14 hores, a la Plaça Fèlix Figueras i Aragay i a la Casa de Cultura. Organització: Ajuntament.

 

19a Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya “La candidata perfecta”. Presentació i col·loqui a càrrec de l’ex alcaldessa d’Olesa (2015-2019), Pilar Puimedon Monclús. A les 18 hores, a la Casa de Cultura. Organització: Associació Col·lectiu Misteris d’Olesa.

 

Teatre “Tot esperant en Will”, amb la companyia Egos petits. A les 20:30 hores, al Casal. Organització: Associació El Casal Cultural.

 

Presentació del segon llibre sobre musicals de l’autor olesà,  Joan Francesc Cánovas “100 musicales más que deberías ver”. A les 11 hores, a la Biblioteca.

 

Escacs a la biblio!, per a nens i nenes a partir de 6 anys. A les 11:30 hores, a la Biblioteca.

 

Diumenge 27

I Torneig de Terraforming Mars, per a jugadors experimentats. A les 16 hores, al Centre Muntanyenc i de Recerques Olesà. Organització: CROM.

 

Concert del 30è aniversari de la Cobla Vila d’Olesa, a càrrec de la Cobla Vila d’Olesa i la Banda de Música de Cardona. A les 18:30 hores, al teatre La Passió. Organització: ACF Olesa Sardanista i Cobla Vila d’Olesa.

 

Projecció de la pel·lícula de Filmoxarxa “Els que es van quedar”. A les 18:30 hores, al Casal. Organització: Associació Cultural El Casal.

 

Dimarts 29

“Signes per a nadons”, taller per a famílies que vulguin aprendre com signar els seus fills i els seus beneficis, a càrrec de Claudia Peris, mare de dia a Ca la Catalpa. A les 18 hores, a la Biblioteca.

 

Dimecres 30

Menjallibres. Club de lectura infantil (5è i 6è de primària). A les 17:30 hores, a la Biblioteca.

 

Totes les activitats proposades en aquesta secció són enviades per les entitats i associacions organitzadores. La redacció del 08640 no es fa responsable d’alteracions dels programes o de canvis d’última hora.

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Que sabem dels nostres cognoms?

És molt estesa la creença que tothom que porta el mateix cognom pertany a una mateixa família o llinatge. Aquesta opinió generalitzada no té...

Donatiu

Des de la Delegació d'Olesa de Montserrat de l'Associació de Familiars de persones amb Alzheimer i altres Demències del Baix Llobregat, volem agrair el...

Xerrada: “Família i escola”

L’inici de l’escolaritat i la tria d’escola és sovint un moment clau en la vida de les famílies i els infants. És habitual que...

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Que sabem dels nostres cognoms?

És molt estesa la creença que tothom que porta el mateix cognom pertany a una mateixa família o llinatge. Aquesta opinió generalitzada no té...

Donatiu

Des de la Delegació d'Olesa de Montserrat de l'Associació de Familiars de persones amb Alzheimer i altres Demències del Baix Llobregat, volem agrair el...

Xerrada: “Família i escola”

L’inici de l’escolaritat i la tria d’escola és sovint un moment clau en la vida de les famílies i els infants. És habitual que...

Premi Gaudí

La pel·lícula “Quico Sabaté, sense destí” competia a la 16a edició dels Premis Gaudí, organitzats per l’Acadèmia del Cinema Català, amb “Miró” en la...

Guaita!

Pobret aquest carrer... no hi ha portals, és molt petit i a sobre, el seu nom està tapat per un senyal i a l’altra...
Farmàcies de Guàrdia