L’agenda del Novembre

Exposicions

Fins al 25 de novembre

“Joan Fuster, una vida il·lustrada”. A la Biblioteca.

Fins al 30 de novembre

Fotografies d’Elena García. A la Biblioteca.

Fins al 4 de desembre

TGO DX (1922-2022). Cent anys acompanyant-te. A la Casa de Cultura.

Fins al 13 de desembre

La construcció de les violències masclistes. A la Casa de Cultura.

 

 

Divendres 11

Presentació del llibre “Galetes i Ballantine’s”, a càrrec d’Ismael Clavero. A les 19 hores, a la Biblioteca. Organització: Cecs.cat

 

Dissabte 12

“És temps d’olives, és temps d’oli d’Olesa”, excursió a finques agrícoles d’Olesa i al Molí d’Oli. A les 10 hores, sortida des del portal de Santa Oliva. Organització: Ajuntament.

 

Taller d’iniciació a les ombres xineses, a càrrec de Valeria Guglietti. Per a infants de totes les edats. A les 11 hores, al Casal. Organització: Associació El Casal Cultural.

 

Club de lectura “Llegim el teatre”, amb Espe Piñero i Alba Soler. A les 11 hores, a la Biblioteca.

 

Teatre: “Srta. Júlia”, dins del cicle Tastets d’arts escèniques. A les 20 hores, al teatre La Passió. Organització: La Passió i la companya Frog.

 

100 anys de l’arribada dels Ferrocarrils Catalans a Olesa. De 10 a 13 hores, a la Plaça de l’Estació (Doctor Fleming). Organització: Ajuntament.

 

Diumenge 13

Teatre: “Srta. Júlia”, dins del cicle Tastets d’arts escèniques. A les 18 hores, al teatre La Passió. Organització: La Passió i la companya Frog.

 

Cinema: “Los Caballos mueren al amanecer”. A les 18:30 hores, al Casal. Organització: Associació El Casal Cultural.

 

Dimarts 15

Curs desenvolupament competències digitals Talls i Cuina. Projecte TTT. De 15 a 20 hores, a Cal Rapissa. Organització: Promoció Economica.

 

Dimecres 16

Diàlegs oberts: “La coresponsabilitat i les violències quotidianes”. A les 16:30 hores, al Casal Cívic i Comunitari Olesa.

 

Menjallibres. Club de lectura infantil (5è i 6è de primària). A les 17:30 hores, a la Biblioteca.

 

Dijous 17

Presentació del llibre “No et tallis, demana la paraula” a càrrec de Toni Ruscalleda Nadal. A les 19 hores, a la Biblioteca.

 

Sessió “Planta cara a l’ansietat”, a càrrec de Sílvia Martín, psicòloga del Servei d’Atenció Integral a la Dona (SIAD). A les 16 hores, a Cal Rapissa. Organització: Ajuntament.

 

Divendres 18

I Jornada de treball en xarxa per a la infància, l’adolescència i les seves famílies. Celebració dels 10 anys de treball de la Xarxa Socioeducativa-Pla Educatiu d’Entorn. De 9 a 14 hores, a la Casa de Cultura. Organització: Ajuntament.

 

Nit de l’Esport local, amb lliurament de premis als esportistes més destacats de l’àmbit local. A les 19 hores, a l’Escorxador. Organització: Ajuntament.

 

Club de lectura general, comentem “Escorxador núm. 5”, de Kurt Vonnegut, amb Raúl García. A les 18 hores, a la Biblioteca.

 

Hora del conte “El cavaller que no volia lluitar”, a càrrec d’Alba Mascarella. A les 18 hores, a la Biblioteca. Organització: Ajuntament i Biblioteca.

 

Teatre: “El llibertí” d’Enric Emmanuel Schmitt. A les 20 hores, a la UEC. Organització: UEC Olesa.

 

Activitat per a la petita infància i les seves famílies (0-3 anys) en el marc de la celebració del Dia Internacional dels Drets dels Infants. Per la tarda, a la llar d’infants Taitom. Organització: Ajuntament.

 

Dissabte 19

Teatre: “El llibertí” d’Enric Emmanuel Schmitt. A les 20 hores, a la UEC. Organització: UEC Olesa.

 

Taller de fotografia amb el mòbil, a càrrec d’Elena Garcia, dins del projecte Teixint Creacions. A les 10 hores, a la Biblioteca.

 

Celebrem els Drets dels Infants, amb Fokdis (2.0) i xocolatada. A les 11:30 hores, a la Plaça de Fèlix Figueras i Aragay. Organització: Ajuntament.

 

19a Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya “La (des) educació de Cameron Post”. Presentació i col·loqui a càrrec de l’enginyera química Eva Creus Oleart. A les 18 hores, a la Casa de Cultura. Organització: Associació Col·lectiu Misteris d’Olesa.

 

Diumenge 20

Teatre: “El llibertí” d’Enric Emmanuel Schmitt. A les 18 hores, a la UEC. Organització: UEC Olesa.

 

Teatre: “La motxilla de l’Ada”, amb la companya Teatre al detall i música en directe amb La Tresca i la Verdesca. A les 17:30 hores, al Casal. Organització: Associació El Casal Cultural d’Olesa.

 

Dilluns 21

Hora del conte per a petits lectors, a càrrec de Sherezade Bardají. Per a nens i nenes d’1 i 2 anys. A les 18 hores, a la Biblioteca.

 

Dimecres 23

Menjallibres. Club de lectura infantil (5è i 6è de primària). A les 17:30 hores, a la Biblioteca.

 

Presentació del llibre “Records i esperances”, de Montserrat Barlam. A les 19 hores, a la Biblioteca.

 

Divendres 25

3a Setmana de la Pedra Seca a Catalunya. Activitats diverses fins al 4 de desembre, a l’entorn natural. Organització: Centre Muntanyenc i de Recerques Olesà i Col·lectiu El Brogit.

 

Jornada del 25N, Dia contra les violències masclistes. Taller d’estampació, presentació de la campanya “Olesa és feminista”, lectura del manifest i performance a càrrec d’Emma Duran i de les ballarines del cos de dansa de l’Esbart Olesà i de l’Escola Move On Dance Studio. De 17 a 20 hores, a la Plaça de Fèlix Figueras i Aragay. Organització: Ajuntament.

 

Dissabte 26

IV Festival d’Art Jove. D’11 a 14 hores, a l’Escorxador. Organització: Ajuntament.

 

Dia Internacional de la Mediterrània, amb activitats familiars i xerrada d’Open Arms. D’11 a 14 hores, a la Plaça Fèlix Figueras i Aragay i a la Casa de Cultura. Organització: Ajuntament.

 

19a Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya “La candidata perfecta”. Presentació i col·loqui a càrrec de l’ex alcaldessa d’Olesa (2015-2019), Pilar Puimedon Monclús. A les 18 hores, a la Casa de Cultura. Organització: Associació Col·lectiu Misteris d’Olesa.

 

Teatre “Tot esperant en Will”, amb la companyia Egos petits. A les 20:30 hores, al Casal. Organització: Associació El Casal Cultural.

 

Presentació del segon llibre sobre musicals de l’autor olesà,  Joan Francesc Cánovas “100 musicales más que deberías ver”. A les 11 hores, a la Biblioteca.

 

Escacs a la biblio!, per a nens i nenes a partir de 6 anys. A les 11:30 hores, a la Biblioteca.

 

Diumenge 27

I Torneig de Terraforming Mars, per a jugadors experimentats. A les 16 hores, al Centre Muntanyenc i de Recerques Olesà. Organització: CROM.

 

Concert del 30è aniversari de la Cobla Vila d’Olesa, a càrrec de la Cobla Vila d’Olesa i la Banda de Música de Cardona. A les 18:30 hores, al teatre La Passió. Organització: ACF Olesa Sardanista i Cobla Vila d’Olesa.

 

Projecció de la pel·lícula de Filmoxarxa “Els que es van quedar”. A les 18:30 hores, al Casal. Organització: Associació Cultural El Casal.

 

Dimarts 29

“Signes per a nadons”, taller per a famílies que vulguin aprendre com signar els seus fills i els seus beneficis, a càrrec de Claudia Peris, mare de dia a Ca la Catalpa. A les 18 hores, a la Biblioteca.

 

Dimecres 30

Menjallibres. Club de lectura infantil (5è i 6è de primària). A les 17:30 hores, a la Biblioteca.

 

Totes les activitats proposades en aquesta secció són enviades per les entitats i associacions organitzadores. La redacció del 08640 no es fa responsable d’alteracions dels programes o de canvis d’última hora.

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Cursa del Foc

Ja t’ho deia jo…

Guaita!

Fora de joc

Resistiré…

Farmàcies de Guàrdia