bus4.me es presenta a EE.UU.

Carme Pros, CEO del GrupTG DX, i Daniel Garcia, Product Manager bus4.me, van viatjar del 18 al 22 de setembre a Los Angeles per presentar bus4.me, gràcies a ACCIÓ, l’Agència per la Competitivitat de l’Empresa. Van participar la fira Intelligent Transport System (ITS) World Congress de Los Ángeles, l’esdeveniment més gran centrat en mobilitat intel·ligent i digitalització del transport.

bus4.me és una solució tecnològica dissenyada per facilitar la implantació i gestió de l’innovador servei de transport a la demanda. Pretén oferir a operadors, administracions, empreses i polígons industrials una nova manera de moure’s de forma eficient, còmoda, segura i sostenible.

Al congrés, Carmen Pros i Daniel Garcia van presentar el projecte de bus4.me a diferents empreses, operadors i administracions d’arreu del món interessats a implementar aquest nou sistema de transport a la demanda. Així mateix, van treballar amb potencials socis i clients locals, municipis i governs per implementar aquesta solució tecnològica.

Durant el congrés, ells van estar presents a l’estand d’ACCIÓ i van participar en diferents activitats amb actors claus de l’àmbit ITS (Intelligent Transport System) dels Estats Units i el Canadà. Així mateix, van visitar empreses i centres tecnològics del sector, van tenir reunions B2B i van formar part de l’acte de networking Meet Catalan Technologies.

bus4.me ja s’ha implementat amb èxit a Catalunya. Actualment s’utilitza en línies Clic.cat de la Generalitat de Catalunya i compta amb la confiança d’empreses de referència del sector de la mobilitat a Catalunya com TGO DX o MasatsTG DX, que ja l’apliquen per gestionar el servei de transport a la demanda.

Més informació sobre bus4.me

bus4.me és un sistema ideal per obrir noves vies de negoci, amb línies enfocades a millorar la mobilitat col·lectiva en àrees amb baixa densitat de població. El servei de transport a la demanda s’adapta diàriament a les necessitats reals de mobilitat. Permet crear línies d’autobús amb recorreguts i horaris establerts, però que tan sols circulen si algú reserva el servei prèviament, a través d’una web o d’una l’aplicació. El recorregut es modifica segons les reserves de viatges. Si no hi ha reserves en algunes parades, el trajecte s’escurça. Amb bus4.me, hi ha menys congestió a les hores punta, es redueix la contaminació atmosfèrica i acústica i es millora la comoditat dels desplaçaments.

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Terra i Mans

Música al Mercat

Fira del vi

Compres conjuntes

Farmàcies de Guàrdia