La sanidad es cosa de todos

Ampliando las anteriores, a la concentración del pasado día 25 de enero se sumó un mayor número de participantes y asimismo se contó con la presencia y soporte del Primer Teniente de Alcalde y la Regidora de Salud del Ayuntamiento, lo que demuestra que poco a poco va calando en la población la necesidad de que Mutua de Terrassa, gestora del CAP de Olesa tenga que mejorar, deba mejorar. Le exigimos que mejore su prestación sanitaria, en principio y como mínimo, al mismo nivel que estaba antes de la pandemia. Posteriormente habrá que hablar de ratios, listas de espera, urgencias, pediatría, etcétera, etcétera.

Los trabajadores y trabajadoras, las facultativas y facultativos y las y los auxiliares técnicos sanitarios y enfermería en general del CAP, tienen y deben de entender que las protestas y concentraciones no van contra ellos y que los necesitamos y nos necesitan para que juntos seamos capaces de conseguir una sanidad pública y de calidad en Olesa de Montserrat.

Si a esta última concentración el número de ciudadanos aumentó con relación a las dos anteriores, también es cierto que hay que conseguir duplicar o triplicar la asistencia en próximas convocatorias. Seguiremos trabajando para conseguirlo.

 

Per altra banda, el passat divendres 3 de febrer ens hem reunit amb els responsables de Mútua de Terrassa que gestiona la prestació dels serveis sanitaris a Olesa. No han assistit a la reunió ni l’Alcalde d’Olesa ni la Regidora de Salut, a la qual van ser convidats per aquesta Coodinadora.

Ens han informat que estan fent esforços per millorar la prestació, que els resultats són lents de veure, que hi ha hagut alguna incorporació de facultatius i que intenten millorar l’assistència telefònica, que fins a final de març no es veuran resultats globals.

Els hem plantejat que les expectatives de millores de les prestacions sanitàries que reclamen els ciutadans a les diferents concentracions no avancen i que per tant seguirem convocant concentracions. Que entengui el personal del CAP, que les mobilitzacions no van contra ells, al revés, que els necessitem per aplicar les millores que reivindiquem.

Ens han manifestat que encara que no formem part de la Taula de Salut que és la que el CAP reconeix com a interlocutor i de la que ells mateixos en formen part, si en un futur immediat creuen que se’ns ha d’informar de millores o avenços així ho faran.

Posteriorment reunida la Coordinadora hem decidit convocar pel proper divendres 10 de febrer, a les 12 hores davant del CAP d’Olesa una nova concentració, on explicarem el resultat de la reunió i per prendre decisions de futur.

Coordinadora por una sanidad pública y de calidad en Olesa de Montserrat

 

El periòdic 08640 no es fa responsable del contingut de les cartes (opinions, comentaris, rèpliques i suggeriments d’interès general, respectuosos cap a les persones i institucions), i es reserva el dret de publicar-les i resumir-les si és necessari. Els articles que no es publiquen en aquesta edició per falta d’espai, sortiran a les properes edicions. Les cartes per a aquesta secció s’han de signar amb el nom i cognom de l’autor, DNI, telèfon i adreça. S’han d’adreçar a l’a/e: periodic08640@gmail.com

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Guaita!

Fora de joc

Futbol Sala

Campiona i rècord

Boxa

Farmàcies de Guàrdia