La Passió

Comença la temporada 2020 de La Passió d’Olesa, amb vuit representacions, del 15 de març fins l’1 de maig. A més a més, aquest any i per segona temporada consecutiva, es farà el dia de l’espectador (29 de març).

Els assaigs per preparar la temporada van començar el passat 8 de gener i s’allargaran fins al 13 de març -el 8 de març es farà l’assaig general-. El primer dia d’assaigs, l’equip de direcció escènica -encapçalat per l’Ignasi Campmany i amb Esther Vela i Llorenç Segura- va explicar el funcionament dels assaigs i el plantejament de la temporada 2020.

Els dilluns, dimecres i divendres a la nit es fa el gruix dels assaigs, sigui per escenes o en blocs que contenen diverses escenes -quadres- acompanyades de tramoia i equip tècnic. Els diumenges al matí assagen els actors i actrius més joves -els nens i nenes del quadre de les coques- i les ballarines.

L’espectacle de La Passió d’Olesa, amb gairebé 500 anys d’història, té la seva força en els col·laboradors i col·laboradores de l’entitat, repartits en diferents seccions -actuant, dirigint, a tramoia, a l’equip tècnic de so i llums, a sala, taquilla, subtítols, vestuari, maquillatge, cosidores, etcètera. Per a ser col·laborador o col·laboradora de La Passió d’Olesa només cal acostar-se a Secretaria (c/Anselm Clavé, 109) o bé qualsevol dia d’assaig al teatre i dir en quina secció es vol participar i omplir el formulari de col·laborador.

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Som el teu estiu

Cursa del Foc

Ja t’ho deia jo…

Guaita!

Farmàcies de Guàrdia