La Marató 2020

Al col·legi Escolàpies d’Olesa sempre hem realitzat activitats de sensibilització i formació relacionades amb “La Marató” i,  evidentment aquest any, també ens hi hem llançat de valent. Ens hem implicat en les dinàmiques del nostre alumnat per tal de potenciar la creativitat, impulsant una tasca i aconseguint una aportació econòmica per a “La Marató” venent a les famílies el que han elaborat els/les nostres alumnes.

La solidaritat ens ha acompanyat en la preparació d’una Marató excepcional,  donada la realitat que estem vivint. Això ens ha permès adonar-nos que és una gran veritat el fet que “aquesta Marató toca a tothom” i això ha fet necessari, més que mai, promoure activitats per recaptar diners malgrat les restriccions sanitàries i les problemàtiques individuals.

A Educació Infantil,  l’alumnat de P5 van realitzar un dibuix que va pintar l’alumnat de P-3 i P-4. A Primària, es va dissenyar un pin amb un nen o nena amb mascareta. I a  l’ESO es va dibuixar també un pin, on el món envoltava la Covid. Vàrem voler simbolitzar la nostra lluita diària a l’escola contra aquest nou virus.

Agraïm a les nostres famílies la seva generosa aportació que ens ha permès col·laborar activament a la recerca de respostes als interrogants que planteja aquesta nova malaltia. Moltes gràcies a tota la comunitat educativa de la nostra escola!

Escolàpies Olesa

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Guaita!

Fora de joc

Futbol Sala

Campiona i rècord

Boxa

Farmàcies de Guàrdia