Dones olesanes

Després de l’èxit del llibre “Descobrint Olesa”, que ja ha venut més de 600 llibres, l’editorial olesana Edicions Paper d’Estrassa està treballant en un nou projecte, “Dones Olesanes”. En una societat en la qual les dones no tenen prou visibilitat i els espais de poder tradicionalment estan en mans d’homes, és necessari col·laborar a trencar aquesta dinàmica i reivindicar el testimoniatge de quinze dones olesanes. Ho volem fer a través d’un projecte que reivindiqui les seves aportacions des de diferents disciplines i que ajudi a divulgar la seva trajectòria, sigui professional o de compromís amb el municipi d’Olesa. Cada testimoni es presentarà amb una il·lustració i un text explicatiu. Aquestes han estat escollides per una comissió formada exclusivament per dones del municipi. A més, també, s’editaran capses pedagògiques per treballar la temàtica als centres educatius d’Olesa.

Les quinze il·lustracions que estan treballant en el nou projecte són: Montse Cascante, Maria Grimau, Ona Boixader, Jenifer Ambròs, Judith Matas, Marta Font, Alícia Latorre, Inma Clemente, Núria Fandos, Marta Martínez, Sara García, Eva Fernández, Anna Agudo, Lara Pallarès i Mònica Ortega. Els textos aniran a càrrec de la periodista Mireia Baró.

Per fer realitat el projecte, l’editorial busca empreses que vulguin donar-hi suport. Aquelles que vulguin col·laborar-hi es poden posar en contacte amb l’editorial mitjançant el correu electrònic: comunicacio@paperdestrassa.cat

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Som el teu estiu

Cursa del Foc

Ja t’ho deia jo…

Guaita!

Farmàcies de Guàrdia