Gimnàstica

Del 6 al 8 de desembre passats es va disputar a Pamplona el CT d’Espanya de gimnàstica artística, on el Club Gimnàstica Olesa va estar representat per catorze gimnastes: Paula García, Paula Salguero, Júlia Crespo, Jana Sanz, Berta Cumplido, Maria Gómez, Jana Rodríguez, Marina Vinyals , Judith Toral, Clàudia Autón, Karen García, Dana Romero, Ariadna Raya i Yaiza E. Carrasco. Després d’una temporada molt difícil a causa de les restriccions per la crisis sanitària, on s’han hagut de superar algunes dificultats degut a la Covid 19, les gimnastes van donar-ho tot i cada una d’elles va brillar a pista.

Després d’una llarga jornada de competició, Clàudia Autón es proclamà Campiona d’Espanya absoluta, aconseguint també la medalla d’or a l’aparell de paral·leles d’un total de 164 gimnastes en la categoria de Base 4. En la  categoria de base 3, Berta Cumplido es va proclamar campiona d’Espanya en l’aparell de salt, d’un total de 143 gimnastes.

Per altra banda, els dies 18 i 19 de desembre, les gimnastes del club també van poder participar al XII torneig Osonagym amb un total de  vint-i cinc gimnastes pertanyents a les categories de Base i Escolars.

En la categoria de les més petites, Base 1, l’Ada Nevot va aconseguir una 2a posició a la general a més d’un or a paral·leles i un bronze a barra d’equilibri. Les Base 3 Petites aconsegueixen, per part de la Paula García i la Paula Salguero, la segona i tercera posició respectivament a la classificació general. En aparells, la Paula García s’endú tres bronzes a salt, barra i terra i la Paula Salguero aconsegueix l’or a terra i el bronze a paral·leles.

L’equip de la categoria Base 3 Mitjanes format per Berta Cumplido, Júlia Crespo, Jana Sanz i Júlia Riu, va aconseguir la primera posició en la classificació per equips. A més, a nivell individual, la Berta es va endur l’or i la Júlia Crespo, el bronze. En la classificació per aparells, les Base 3 Mitjanes, van fer un gran paper destacant a l’aparell de terra, la 1a, 2a i 3a posició de la Jana Sanz, la Berta Cumplido i la Júlia Crespo, respectivament. A salt, l’or va ser per la Berta Cumplido i el bronze per la Júlia Crespo i a paral·leles asimètriques, la Berta es va endú l’or i la Júlia Crespo la plata.

La categoria Base 4 Mitjanes va ser representada per l’Emma Sanchis, que s’estrenava en aquest nou nivell  i aconseguí una fantàstica 13a posició en la classificació general.

L’equip de Base 4 Grans, format per Irene Muñoz, Judith Toral, Maria Gómez i Clàudia Autón, va ser Campió en la classificació per equips  i l’equip, d’aquesta mateixa categoria, format per Jana Rodríguez, Alba Núñez, Leire Baillo i Marina Vinyals, va ser subcampió. En les classificacions generals destaquem els grans resultats de Judith Toral, campiona de la categoria; de la Jana Rodríguez, subcampiona i de  Maria Gómez, que va quedar tercera. En la classificació per aparells remarquem la primera posició a salt de la Judith i la Marina (empatades) i la 3a posició de la Jana. A terra, la 1a posició va ser per a la Clàudia i la 2a per la Jana i la Maria (empatades). A paral·leles, la Jana, es va endú l’or.

A la categoria de Base 5 Grans, l’equip format per Karen García, Yaiza Carrasco, Ariadna Raya i Dana Romero van aconseguir una 5a posició, amb un total de 14 equips participants.

En la classificació per aparells destaquem la 3a posició de la Dana a salt. Passem ja a les categories d’escolars on destaquem a la categoria EEA4P, l’or a paral·leles i la plata a terra de la Martina Sánchez Anglada, que a més va quedar 9a a la classificació general.

rbt

A EEA4G, la Jara Muñoz va aconseguir la 14a posició en la classificació general i va quedar 1a classificada a l’aparell de terra. La Lucia Picón, pertanyent a la Categoria EE B4G i que tornava a la competició després d’una llarga lesió que l’ha tingut allunyada de les pistes una bona temporada, va obtenir una 13a posició en la classificació general i a més, una 2a posició a salt i paral·leles.

I per finalitzar, destaquem l’actuació de l’equip de EE C4P,  format per l’Ona Agustí, la Graziele Soares, la Iona Pauls i  la Martina Francisco, que van obtenir una magnífica 5a posició, d’un total de dinou equips.