Fustera al poble

Soc la Iraia i em dedico a la fusteria. Fa uns mesos que he vingut a viure a Olesa, on també he instal·lat el meu taller. Estic molt contenta amb la benvinguda que m’està donant el municipi, les persones que s’interessen per la meva feina i les meves primeres clientes aquí!

La meva passió és apropar la fusta a les persones i compartir el que fa sentir aquest element. Estic especialitzada en el treball artesanal amb la fusta massissa i faig encàrrecs a mida d’allò més diversos! I amb el que més gaudeixo és creant i dinamitzant tallers de fusteria per a totes les edats i amb diferents formats.

No sempre he sigut fustera, vaig estudiar Psicologia i vaig treballar de dinamitzadora comunitària molts anys. És per això que de la fusteria en faig un ofici proper, pràctic, humà i sostenible. La fusta ens acompanya al llarg de tota la vida i és testimoni de moltes de les nostres històries. Si vols saber més sobre la meva et deixo el meu Instagram i la meva web:

Article anteriorAcollida
Article següentJuliol per emmarcar

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Ja t’ho deia jo

Des de fa un temps, un dels accessos al polígon industrial Catex-Molí permet entrar tot tipus de vehicles per un camí, sí, estret, però...

Guaita!

A la cruïlla dels carrer de les Angelines i Les Planes seria necessària algun tipus de senyalització pels vehicles, sobre tot, per aquells que...

Fora de joc

La imatge es repeteix en moltes papereres del poble... lamentablement, havent-hi tants contenidors i tan a prop... 08640  

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Ja t’ho deia jo

Des de fa un temps, un dels accessos al polígon industrial Catex-Molí permet entrar tot tipus de vehicles per un camí, sí, estret, però...

Guaita!

A la cruïlla dels carrer de les Angelines i Les Planes seria necessària algun tipus de senyalització pels vehicles, sobre tot, per aquells que...

Fora de joc

La imatge es repeteix en moltes papereres del poble... lamentablement, havent-hi tants contenidors i tan a prop... 08640  

Triatló

El triatleta olesà Antonio Pareja va participar el diumenge 15 d'octubre a la cursa d'El Corte Inglés, a Castelló. Amb un circuit pla i...

Primer

L’olesà David González va acabar primer a la general final de la categoria Màster50, al Xallenge BTT de les Terres de l’Ebre, al Perelló,...
Farmàcies de Guàrdia