Fustera al poble

Soc la Iraia i em dedico a la fusteria. Fa uns mesos que he vingut a viure a Olesa, on també he instal·lat el meu taller. Estic molt contenta amb la benvinguda que m’està donant el municipi, les persones que s’interessen per la meva feina i les meves primeres clientes aquí!

La meva passió és apropar la fusta a les persones i compartir el que fa sentir aquest element. Estic especialitzada en el treball artesanal amb la fusta massissa i faig encàrrecs a mida d’allò més diversos! I amb el que més gaudeixo és creant i dinamitzant tallers de fusteria per a totes les edats i amb diferents formats.

No sempre he sigut fustera, vaig estudiar Psicologia i vaig treballar de dinamitzadora comunitària molts anys. És per això que de la fusteria en faig un ofici proper, pràctic, humà i sostenible. La fusta ens acompanya al llarg de tota la vida i és testimoni de moltes de les nostres històries. Si vols saber més sobre la meva et deixo el meu Instagram i la meva web:

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Terra i Mans

Música al Mercat

Fira del vi

Compres conjuntes

Farmàcies de Guàrdia