Entrevista

En llegir l’entrevista que heu realitzat a l’encara alcaldessa en funcions Sra. Pilar Puimedon, veig que ha fet referència que el seu millor moment, potser va ser en contribuir a que no es tanqués l’empresa FIL (Fundació per a la inserció laboral) i fa referència a que no tant sols no ha tancat si no que ha crescut en el nombre de treballadors i que cobren molt més sou del que cobraven.

Senyora  Pilar: qui cobra molt més sou del que cobraven?… Els directius?… Perquè als treballadors no se’ls ha incrementat el salari. Ni tant sols es compleix el darrer augment del SMI (salari mínim interprofessional). En aquest cas, sembla ser que misteriosament la Direcció ha passat a formar part també dels discapacitats intel·lectuals  ja que no saben llegir, entendre i/o comprendre el decret del govern de l’Estat Espanyol en el que diu clarament que el SMI és de 900 €. De cop i volta, han inclòs dintre del SMI plusos de productivitat, antiguitat, etcètera (per si fos poc, han sumat si hi havia diversos plusos i els han rebaixat més d’un 30%) És a dir: cobra el mateix un peó amb força anys d’experiència, a qui utilitzen per a tasques superiors a les de peó, com per exemple cap d’equip o xofer (sense reconèixer la categoria laboral que per conveni els hi correspon),  que el darrer treballador que s’ha incorporat a l’empresa i a qui se li ha d’ensenyar tot des de zero.

Si et queixes, la resposta és la mateixa: si no vols estar en aquest CET (més que Centre Especial de Treball sembla que vulgui dir Centre d’Explotació de Treballadors. Per cert com a tants d’altres CETs) la porta és molt gran… N’hi ha per a escriure, un llibre però “això avui no toca”.

AMT

 

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Som el teu estiu

Cursa del Foc

Ja t’ho deia jo…

Guaita!

Farmàcies de Guàrdia