Distinció

Vuit empreses, entitats i serveis d’Olesa han rebut distincions per la seva tasca en la promoció del turisme local. Es tracten de la certificació Biosphere pel seu compromís en matèria de sostenibilitat, i el distintiu PIT (Punt d’informació turística) per oferir un servei d’atenció i informació turística de qualitat. Aquests compromisos amb el turisme han estat adquirits voluntàriament pels establiments, les empreses i entitats olesanes.

La certificació Biosphere ha anat destinada a l’agència de viatge TG Travel i a la companyia de transports Direxis TGO. La Certificació Biosphere és una iniciativa sorgida gràcies a l’Instituto de Turismo Responsable (ITR). Es tracta d’un segell de reconeixement internacional que certifica les bones pràctiques d’aquelles empreses i serveis turístics les quals compten amb la certificació. Les accions destacades estan alineades amb els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i tenen en compte la lluita contra el canvi climàtic, el medi ambient, el retorn social, les pràctiques econòmiques i l’entorn cultural en el qual es troben.

A més, el Consorci també ha distingit 6 empreses i serveis com a Punts d’Informació Turístic a Olesa: la Biblioteca Santa Oliva, el Mercat Municipal, La Passió d’Olesa, La Creperia del Casc Antic, La Vermuteria i TG Travel. Els PIT ajuden a complementar el servei d’atenció i informació al visitant que ofereixen les Oficines de Turisme, millorant així la cobertura i la qualitat de la informació turística que s’ofereix en el territori.

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Terra i Mans

Música al Mercat

Fira del vi

Compres conjuntes

Farmàcies de Guàrdia