Conveni

L’Ajuntament i l’Associació de Botiguers i Comerciants d’Olesa van signar un nou conveni de col·laboració per a dinamitzar el comerç local. Amb l’acord, tant l’Ajuntament com l’Associació es comprometen a treballar per a la modernització i dinamització del sector comercial local i a impulsar el model comercial urbà a Olesa des dels principis de cooperació i coordinació d’accions.

Les actuacions, per tant, estan encaminades a impulsar accions per garantir l’èxit i consolidació del teixit comercial. D’una banda, l’Associació de Botiguers es compromet, entre d’altres, a generar una vinculació més estreta entre el comerç i la ciutadania i a participar activament en els programes i activitats de dinamització comercial que impulsi l’Ajuntament. L’acord també contempla el seu compromís per a millorar la seva competitivitat amb una oferta de qualitat, incrementant la participació de més associats i programant activitats de formació per als comerços associats. També es compromet a consolidar el grup de restauració per assolir una millor interlocució amb els esdeveniments rellevants que s’organitzin a Olesa.

Al document es detallen algunes activitats contemplades en el marc del conveni, com ara les campanyes del Dia dels Enamorats, Dia de la mare, Dia Internacional de la Dansa, el BlackFriday o la campanya de Nadal; les fires de Primavera, Santa Oliva (amb el concurs “El teu pes en oli”) i tardor; la desfilada del comerç, dues edicions del “Correpinxo” o el concurs d’aparadors per la Festa dels Miquelets.

Per la seva banda, l’Ajuntament ajudarà a finançar les activitats previstes per un import de 12.500 euros, cedirà un espai de 5 metres quadrats per guardar material de l’Associació al magatzem que té la Brigada Municipal al polígon de Can Singla i també l’ús d’un despatx ubicat a la segona planta de l’edifici municipal de Cal Rapissa per tal que la dinamitzadora de l’associació pugui desenvolupar de forma coordinada amb l’Ajuntament les seves tasques. A través del departament de Promoció Econòmica es donarà tota la informació i assessorament necessaris per al desenvolupament del programa anual d’activitats.

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Som el teu estiu

Cursa del Foc

Ja t’ho deia jo…

Guaita!

Farmàcies de Guàrdia