“Connecta’t”

És el nom d’un nou servei d’assessorament i orientació a joves amb l’objectiu de prevenir i pal·liar les situacions de crisis emocional i relacional. Està enfocat des d’una perspectiva preventiva, i pretén detectar i reforçar les capacitats i fortaleses dels joves per afavorir relacions saludables i enfortir les habilitats personals.

Connecta’t d’Olesa es desenvolupa en xarxa, amb la finalitat de mantenir una coordinació i comunicació fluida, amb la referent de Joventut, en el cas de detectar joves en situació de risc que requereixen una derivació a aquest servei terapèutic. El servei s’ofereix des d’un enfocament integral i comunitari amb l’objectiu d’orientar sobre qüestions de l’interès dels joves en sentit de promoure el benestar emocional i relacional (a través de xerrades i tallers virtuals o petites càpsules formatives sobre temes d’interès).

També dona suport especialitzat quan hi ha una dificultat o problemàtica específica, relacional o emocional, amb intervenció terapèutica a nivell individual (situacions de desorientació acadèmica, formativa i laboral, situació de crisis familiar i de relació amb els iguals, així com altres aspectes que puguin estar afectant el benestar emocional propi com problemes d’addicció, alimentaris, d’autoestima, etcètera, deguts a qualsevol circumstància).

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Terra i Mans

Música al Mercat

Fira del vi

Compres conjuntes

Alimentació

Farmàcies de Guàrdia