Agents per a la prevenció

L’Ajuntament ha reprès l’acció comunitària de sensibilització de la ciutadania envers la necessitat de complir amb les mesures de prevenció de la covid-19 que ja va realitzar a finals de l’any passat de la mà d’agents de convivència que actuen a la via pública, sobretot en espais públics i zones d’esbarjo de més afluència del municipi.

Les funcions d’aquests agents són similars a la dels agents cívics i és facilitar informació a la ciutadania sobre les mesures de prevenció sanitària derivades de la covid-19, amb l’objectiu d’afavorir la conscienciació, les actituds i els comportaments cívics i responsables de la ciutadania i evitar sancions i multes administratives.

Aquests professionals també tenen com a funcions orientar, informar i sensibilitzar als veïns i veïnes respecte de les diferents recomanacions en matèria de Salut Pública per a la prevenció de nous contagis, abordar possibles tensions, desavinences i conflictes que puguin sorgir, i vetllar per la igualtat de tracte i no-discriminació de cap persona en les tasques d’informació, difusió o de caràcter educatiu. La intervenció tindrà una durada de tres mesos, fins el 27 de juny.

 

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Terra i Mans

Música al Mercat

Fira del vi

Compres conjuntes

Farmàcies de Guàrdia