Col·laboració

L’Ajuntament col·labora amb l’INS Daniel Blanxart, per impulsar les activitats de guiatge per a persones amb capacitats diverses. Un compromís que es vehicula a través d’un intercanvi amb els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mig de Guiatge en el Medi Natural (GUIAMN) del centre educatiu.

La col·laboració entre l’Institut Daniel Blanxart i l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat destaca principalment en un projecte pràctic impulsat des del cicle. Aquest projecte, que es va realitzar el 6 de febrer i també el proper dimarts 13, consisteix en guiatges realitzats pels alumnes per a diversos col·lectius, incloent persones amb capacitats diverses i persones grans. Marc Reyes, professor del cicle GIAMN, va destacar que “aquesta oportunitat permet als alumnes aplicar els seus coneixements en situacions reals i contribuir a la integració de tots els ciutadans en les activitats a l’aire lliure”.

El cicle GUIAMN té una llarga història a l’INS Daniel Blanxart, però amb el recent canvi a un pla d’estudis de dos anys, el programa s’ha renovat amb nous continguts i enfocaments. Aquest cicle es centra en guiar el medi natural i el temps de lleure, abastint des de guiatges a la muntanya fins a activitats aquàtiques com caiac i windsurf.

 

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Som el teu estiu

Cursa del Foc

Ja t’ho deia jo…

Guaita!

Farmàcies de Guàrdia