Celler Cadevall

Per als que no ho sabien, a Olesa hi ha una iniciativa familiar basada en la creació d’un producte de proximitat elaborat amb vinyes d’Olesa, recuperant el passat vitivinícola del poble. El Celler va ser fundat per Josep Cadevall (pare) i actualment estan a càrrec de totes les parts del procés productiu els germans Ruben i Josep Cadevall i l’enòleg, Marià Bigordà.

El vi que produeixen surt de les vinyes emblemàtiques del “Boter” o de Mas Sant Jaume i ofereixen la possibilitat de tastar vins de qualitat. En Josep fill explica que “la gent gran del poble té un passat on el vi d’Olesa hi era present aquí i poder tornar a fer un arròs el diumenge amb un xarel·lo  fresquet de la vinya del Boter amb la qualitat que hem aconseguit es una satisfacció molt gran”. El productor destaca que “tenim un altre vi negre fet amb vinificacions d’altres anyades i amb una mica de criança en bota, aquest vi es posarà a la venta en breu per la web. Aquest vi més els de la web son els elaborats fins al 2022; enguany farem més vins, del Mas Sant Jaume també que té vinyes velles en vas de sumoll i picapoll, tindrem Merlot també d’una vinya que gestionem a Castellbisbal”.

Aquest projecte es basa només en el mercat intern, a partir de la filosofia de no tenir molta quantitat de vinya per poder treballar manualment tot i aconseguir millor qualitat.

Si voleu comprar, la empresa disposa d’una pàgina web, amb un descompte del 16 per cent per la gent d’Olesa (amb el codi Amicsolesa), però també es poden fer comandes per telèfon i recollir-lo o també t’ho porten a casa. Les dades són: c/Vistabella, 2 (Olesa); mail: info@cellercadevall.cat i telèfon: 638 930 109.

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Terra i Mans

Música al Mercat

Fira del vi

Compres conjuntes

Farmàcies de Guàrdia