10 anys

Ja han passat 10 anys des de que vam obrir! Vam començar el 20 de juny del 2013 amb molta il·lusió però amb una mica de por i incertesa. Ja teníem experiència com a farmacèutiques però ara era començar soles, de zero, en un barri nou i amb nous clients.

Hem tingut la sort que a poc a poc el barri ens va anar fent confiança, mica en mica ens hem anat coneixent i la complicitat ha anat sortint de manera natural.

Seguirem fidels a la nostra filosofia de farmàcia de consell, d’escoltar i de preguntar molt per intentar donar la millor recomanació, ja que la vostra salut és el nostre compromís.

Volem agrair de tot cor a tots els nostres clients, als del barri i als que venen d’altres zones, la confiança que ens han donat durant tots aquest anys. La farmàcia no tindria sentit sense ells i només tenim paraules d’agraïment.

Per nosaltres és una data important, ho volem celebrar amb vosaltres i hem preparat moltes coses perquè realment sigui una celebració sonada. Esteu ben alerta perquè durant tot el mes tindrem moltes sorpreses!

Gemma Vendranes Matas

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Terra i Mans

Música al Mercat

Fira del vi

Compres conjuntes

Farmàcies de Guàrdia