Casi, casi

Les obres de cobriment de la riera de Can Carreras, entre els carrers de les Altures i d’Anselm Clavé, estan arribant a la seva fase final, i pràcticament tots els trams afectats per l’obra ja tenen enllestida la pavimentació, després que a l’estiu es completés la fase més complicada de l’obra, que era la construcció de l’estructura soterrada de la canalització. Inicialment estava previst que les obres finalitzessin abans d’aquesta tardor, però les intenses pluges dels últims temps han allargat els terminis d’execució. Malgrat tot, el regidor d’Obres i Edificació, Miquel Riera, ha assegurat que aquest retard no afectarà els accessos a la zona del Molí de l’Oli, que, al tancament d’aquesta edició, comença la seva activitat, ja que es permitia que els vehicles que portin les olives a premsar puguin passar pel carrer Clota, el vial que connecta el tram final de la riera de Can Carreras amb el centre urbà a través del carrer Anselm Clavé.

L’organització de l’obra d’urbanització de la riera ha permès la simultaneïtat de treballs en els diferents trams en els quals es va dividir l’obra i la pavimentació també s’ha plantejat de la mateixa manera. Segons ha detallat Riera, pràcticament des del carrer Altures fins al carrer de la Senyora ja està col·locada la llamborda vermella que delimita la part de vorera per a vianants, i falta enllestir la part central per on circularan els vehicles, de la qual també s’ha d’acabar de decidir el color del paviment, que és de formigó. Un cop finalitzat el paviment central, ja es podrà circular per tot el tram de riera, malgrat que per donada per acabada l’obra encara mancarà que s’instal·li mobiliari urbà. En aquest sentit, Miquel Riera ha explicat que en la part central de la riera, on s’eixampla aquest vial, s’aprofitarà per introduir més arbrat a la zona, fet que el regidor d’Obres i Edificació creu que permetrà “donar-li un caràcter de carrer, que ja no estarà condicionat pel pas de l’aigua”. El que ja està enllestit és l’accés directe des del final de la riera, en la seva confluència amb el carrer Clota, fins al carrer Anselm Clavé, salvant el mur i el gran desnivell que hi havia fins ara en aquest punt.

El cobriment de la riera de Can Carreras és un dels projectes més importants i ambiciosos que ha engegat l’Ajuntament d’Olesa en molts anys, tant per l’import com per la magnitud de l’obra. En total, l’actuació costa una mica més de 2,2 milions d’euros, del quals l’Ajuntament aporta 1.250.000 € i la resta, la Generalitat

 

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Som el teu estiu

Cursa del Foc

Ja t’ho deia jo…

Guaita!

Farmàcies de Guàrdia