A llegir una mica més

La Diputació de Barcelona ha seleccionat Olesa per participar en el projecte de foment de la lectura als instituts,  conjuntament amb la Biblioteca Santa Oliva i també amb la col·laboració de la plataforma digital Legiland. L’ens provincial ha escollit Olesa, entre d’altres motius,  gràcies al coneixement i experiència que els instituts locals -Creu de Saba i Daniel Blanxart- ja tenen amb la plataforma Legiland.

Des de la Diputació de Barcelona subvencionaran un nombre determinat de llicències i proporcionaran a la biblioteca recursos per reforçar el fons de llibres inclosos a la plataforma. El projecte té com a objectiu treballar les relacions entre la biblioteca i els instituts a través de la lectura.

Precisament, el projecte Legiland va ser el punt de partida del Pla Lector Municipal d’Olesa, que es va començar a impulsar el curs passat. Aquest és el segon curs que tots els centres de primària i de secundària d’Olesa disposen de la plataforma Legiland per promoure la lectura entre l’alumnat. Legiland és una plataforma per fer lectura tutoritzada, en la qual es poden escollir entre gairebé 400 títols, 227 dels quals estan a la biblioteca Santa Oliva a disposició de qui els necessiti.

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Som el teu estiu

Cursa del Foc

Ja t’ho deia jo…

Guaita!

Farmàcies de Guàrdia