Cal Sequis

Com a veïns de la zona de l’Eixample i que van participar en tots el processos populars per decidir que és feia al espai de Cals Sequis, estic d’acord que no val la pena que et preguntin res si al final l’Ajuntament implementa el seu autoritarisme.

Hagués estat tan fàcil, econòmic i conscient amb l’ecosistema, col·locar arbres, i plantes autòctones de poc manteniment, que donin frescor, amb camins de terra, escorça…(per què ja tenim prou asfalt) alguns bancs, una petita zona vallada amb fusta o un altre material natural per poder estirar-se al terra i gaudir amb els nens o simplement llegir un llibre, sense caques de gossos, una il·luminació no invasiva amb l’entorn, una petita font, caminet lliure per passejar amb gos i res més… És que no calia res més, un petit parc, no una plaça, ni un aparcament provisional, ni meitat asfalt i meitat terra.

La nostra utopia era un petit pulmó verd dins del poble, però com altres vegades no ens han volgut entendre. En fi una “M” amb majúscules.

Elisa R.

El periòdic 08640 no es fa responsable del contingut de les cartes (opinions, comentaris, rèpliques i suggeriments d’interès general, respectuosos cap a les persones i institucions), i es reserva el dret de publicar-les i resumir-les si és necessari. Els articles que no es publiquen en aquesta edició per falta d’espai, sortiran a les properes edicions. Les cartes per a aquesta secció s’han de signar amb el nom i cognom de l’autor, DNI, telèfon i adreça. S’han d’adreçar a l’a/e: periodic08640@gmail.com

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Terra i Mans

Música al Mercat

Fira del vi

Compres conjuntes

Farmàcies de Guàrdia