Adéu

Tants anys, tants afanys, trobades, reunions, dinars, sopars, sortides amb la família, lluitant colze a colze per poder fer una Olesa més pròspera, més justa, més compartida, formar un govern municipal lligat a diferents sensibilitats polítiques, fracassar i tronar a començar, això és la vida que ens ha donat un home tossut, honest i obert amb una convicció cristiana demostrada amb els compromisos i responsabilitats que va portar a terme durant molts anys, des de president de l’Associació de pares del col·legi de les Escolàpies d’Olesa, passant per les responsabilitats de tirar endavant les activitats del Casal, secretari i president del Patronat de la Fundació Santa Oliva (la Residència).

Cal remarcar que era un home molt meticulós i a la vegada, molt responsable en les tasques de govern i oposició política, tossut en els seus plantejaments envers (paraula que feia servir molt) les qüestions que creia havien de tenir una resposta a favor de la comunitat, va arribar a la màxima autoritat local, ser alcalde amb un equip de persones de diferents ideologies.

Bon espòs, bon pare i ara, bon avi, va ajudar juntament amb la seva esposa a la vellesa i malaltia dels seus pares, resignat però valent per sofrir la última fase de la seva vida, quan les forces li van fallar sense voler carregar els seus sofriments i mancances a la seva família. Ens ha deixat n home de pedra picada, un referent. Pere, et mereixes un bon cel.

Josep Arévalo Vilà

President del Patronat de la Fundació Residència Santa Oliva

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Som el teu estiu

Cursa del Foc

Ja t’ho deia jo…

Guaita!

Farmàcies de Guàrdia