12 motius

“Viu a Olesa, compra a casa” aquest és l’eslògan de la nova campanya per promocionar el comerç local que duu a terme el departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament en col·laboració amb l’associació del mercat municipal i l’associació de Botiguers i Comerciants d’Olesa.

En la campanya es divulguen 12 motius per comprar al comerç local amb l’objectiu de sensibilitzar la ciutadania sobre la importància i el valor de comprar als comerços i al mercat del municipi. L’objectiu és “fer una economia circular a nivell local. Si compres al teu municipi, al final el beneficiari ets tu, surten beneficiats els nostres negocis, generem llocs de treball al municipi i el client també obté avantatges com descomptes i regals sense cap cost econòmic” explica el regidor de Promoció Econòmica, Dídac Solà.

Per tal de difondre la campanya, l’Ajuntament està repartint entre la ciutadania, al mercat ambulant, mercat municipal i comerços i botigues cartells, calendaris de sobretaula, díptics i també bosses. Al gener, amb la tornada a l’escola, també es distribuirà el material entre les escoles pels alumnes de primària.

12 motius per compra a Casa!

La campanya posa l’accent en els 12 motius que hi ha per comprar a Olesa:

-Proximitat: Comprant al teixit comercial d’Olesa de Montserrat,contribuiràs a reforçar el valor de la proximitat.

-Tracte personal: Fem que el nostre teixit comercial es converteixi en un agent clau de la cohesió social.

Modernitat: Gràcies a fer la compra local, contribuiràs a que els petits negocis millorin els seus processos.

-Ambient: Un carrer sense vida, és una ciuta més apagada i impersonal

-Estalvi de temps: Podràs comprar a prop de casa i t’estalviaràs diners

-Confiança: Podràs tenir confiança en els comerços d’Olesa de Montserrat

-Animació: Un carrer sense comerç és una ciutat menys diversa i sense vida

-Ocupació: Imagina que, per cada compra que fem als nostres negocis, contribuïm a generar llocs de treball

-Progrés: Un teixit comercial fort fa que una ciutat sigui més dinàmica i atractiva

-Medi Ambient: Amb accions de compra local, contribuïm a preservar un món cada cop més global

-Comunitat: Amb la teva compra al municipi, contribuiràs a promoure grups de persones impulsores del comerç

-Vitalitat: Si compres a Olesa, l’entorn de les botigues es convertirà en un nou espai per passejar més agradable.

Aquesta campanya de promoció del comerç local complementa d’altres que s’estan duent a terme els darrers mesos per posar en valor el comerç local, millorar la seva competitivitat i fidelitzar els seus clients com la posada en marxa de la plataforma “Impulsa Olesa”. Amb aquesta APP els clients i clientes es poden beneficiar de descomptes i promocions als comerços locals a través d’una aplicació per a mòbil i tauleta (disponible per a Android i iOS) i d’una targeta moneder.

A més, l’aplicació també ofereix tota la informació que publiquin els establiments locals adherits a la campanya, permet accedir a descomptes i conèixer totes les promocions, i consultar informació de les entitats locals. L’adhesió dels establiments és totalment gratuïta i per als clients tampoc té cap cost.

Aquesta plataforma es va posar en marxa a mitjans de novembre i ja té més d’un centenar de comerços i botigues associades i més de 600 clients i clientes. Tots els establiments que estiguin interessats en formar-hi part poden posar-se en contacte amb el departament de Promoció Econòmica  Promoció Econòmica o enviant un correu electrònic a impulsaolesa@gmail.com

 Per complementar-la era es fan dues accions més. La primera és una campanya de regals per un valor total de 6.500 euros repartits en diferents txecs per valor que van des dels 50 euros fins a 300 euros per a gastar en els comerços del municipi.

“Tant des de l’Ajuntament com des del mercat municipal i l’associació de comerciants i botiguers hem fet un esforç important per potenciar el nostre comerç, per donar-lo a conèixer i fer-lo més atractiu als clients” explica Solà, qui afegeix que “ara la intenció es posar en marxa un market-place que permetrà fer la compra online al comerç de casa. Volem activar-la al segon trimestre de l’any quan els clients ja tinguin l’hàbit de comprar on-line” avança el regidor de Promoció Econòmica.

La segona acció és una subvenció per un import total de 5.000 euros on destaca la contractació de la figura de la dinamitzadora comercial. Al mercat ambulant dels divendres hi ha un l’estand on una dinamitzadora de les associacions de botiguers i de paradistes del Mercat Municipal informa de la campanya “12 motius per compara a Olesa” i també en fa difusió de la plataforma Impulsa Olesa. La dinamitzadora porta targetes per donar d’alta a les persones que vulguin ser usuàries de la plataforma però no es vulguin instal·lar l’app al mòbil.

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Cursa del Foc

Ja t’ho deia jo…

Guaita!

Fora de joc

Resistiré…

Farmàcies de Guàrdia