100 anys

Aquest 2022, l’empresa de mobilitat TGO DX celebra el centenari del seu naixement. Fundada el 18 de gener de 1922 a Olesa de Montserrat, la marca més antiga de Direxis és avui dia una de les empre-ses deganes del sector de la mobilitat a la península. Per celebrar-ho, l’empresa ha preparat un any ple d’activitats. En aquest sentit, ja ha encetat un concurs escolar d’il·lustració dirigit a l’alumnat dels centres educatius de les comarques on opera habitualment, i prepara també la publicació d’un llibre commemoratiu que permetrà resseguir la vida de TGO DX des del seu naixement fins als reptes que encara al segle XXI per continuar creixent.

“Si hem arribat fins aquí, ha estat gràcies a les persones que treballen a TGO DX, a les que ho han fet en algun moment de la seva vida i a totes les generacions d’usuaris i usuàries que han continuat fent-nos confiança dia a dia -explica Carme Pros, CEO del GrupTG DX-. El secret és treballar de valent cada dia per oferir als nostres usuaris un servei de qualitat, eficient, segur, ràpid i amb una bona atenció”, revela. Sobre el futur, Carme Pros és optimista. “Arribem al nostre centenari amb moltíssimes ganes de seguir creixent, i amb la vista posada al futur, que ens agrada mirar amb il·lusió i esperança”, assegura.

Pel que fa a la commemoració del centenari, TGO DX ha preparat un any carregat d’activitats. “Volem celebrar aquesta fita amb tothom qui ha fet créixer l’empresa”, avança Carme Pros. En aquest sentit, l’empresa ja ha activat un nou apartat web (www.gruptg.com/100) on ja es poden consultar els detalls de les activitats, i que s’anirà actualitzant amb més novetats emmarcades dins el centenari. Recentment, l’empresa també ha fet pública la nova imatge i el lema ‘Cent anys acompanyant-te’, preparats exclusivament per a la commemoració d’aquesta fita.

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Terra i Mans

Música al Mercat

Fira del vi

Compres conjuntes

Farmàcies de Guàrdia