Povill es suma a Creixen

Povill es suma a Creixen

Creixen Educació, amplia la seva xarxa d’escoles amb la incorporació de l’Escola Povill, que donarà continuïtat al projecte educatiu que el centre té amb les famílies i el seu equip de professionals.

Fundada l’any 1934, Escola Povill compta amb un equip de 64 professionals que atenen 649 alumnes d’educació infantil, primària i ESO. Amb la incorporació a Creixen Educació, Escola Povill aposta per una organització sense ànim de lucre i amb la cooperació com a model d’organització, reforçant la qualitat educativa i la innovació com a eixos principals i buscant sinergies amb la resta d’escoles Creixen. Alhora entronca amb els trets d’identitat de Creixen Educació: personalitzada, compromesa, responsable, cooperativa, innovadora, ciència, projecte lingüístic, saludable i escola oberta.

Creixen Educació és una cooperativa de segon grau formada per tres cooperatives catalanes: Escola Sant Gervasi, Suara i Abacus. Les tres acumulen anys d’experiència al sector de l’ensenyament i de l’educació a Catalunya. Creixen Educació treballa en xarxa amb el conjunt de l’escola cooperativa catalana a través de la Federació de Cooperatives d’Ensenyament de Catalunya, per construir el model educatiu que està demanant la societat.

Amb la incorporació d’Escola Povill, la xarxa d’escoles de Creixen Educació es consolida amb tres centres: juntament amb l’escola Goar de Viladecans (Baix Llobregat) i l’escola Cultura Pràctica de Terrassa (Vallès Occidental) sumen un total de 6 línies, que apleguen més de 2.000 alumnes i més de 200 professionals.

 

 

 

Compartir:

Mės notícies

Deixa el teu comentari

La teva adreça electrónica no será publicada. Els camps obligatoris estan marcats amb

Compartir: