Entrevistem a… … Marc Rafa, president de l’Associació de Concessionaris del Mercat Municipal.

P: Quines expectatives en teniu amb aquesta Campanya de Nadal que enceteu?

R: A nivell de servei és evident que el Nadal és el moment de l’any on més volum de feina en tenim. Als clients habituals se’ls sumen aquells clients que venen de forma més esporàdica buscant productes específics per aquests dies on tots posem especial atenció a la taula. Serà una bona campanya i és en aquest sentit que estem treballant.

 

P: Quines seran les novetats?

R: Encara no us les podem desvetllar, tot just les estem acabant de tancar aquests dies. Per aquest motiu, convidem a tothom a estar alerta a les xarxes socials del Mercat (Facebook i Instagram) i sobretot a viure-ho en primera persona.

 

P: La licitació de noves parades, els nous horaris i la implicació de l’Ajuntament, li donen nous aires al Mercat?

R: Sí. Aquest mes de desembre s’obre un procés de licitació per a les parades que actualment estan tancades. Ara és el moment per als interessats en obrir una botiga al Mercat ho facin. Per altra banda, i fruit d’aquest procés de licitació, es preveu pel primer trimestre de l’any vinent un creixement en varis sectors.

La col·laboració amb el Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament ha estat clau per avançar en una nova associació i poder treballar plegats d’una manera coordinada i eficaç.

Pel que fa als horaris, s’han intentat adequar per poder oferir un millor servei. Ara les tardes que el Mercat està obert (dimarts, dijous i divendres) ja es pot comprar fins a les 20:30 hores.

 

P: Quin és el diferencial del Mercat? Què li ofereix el Mercat als olesans i olesanes?

R: El principal punt fort del Mercat és l’atenció que oferim. Conèixer els nostres productes i els nostres clients és la millor combinació possible.

 

P: Des del Mercat, heu pensat en oferir enviaments a domicili?

R: Els enviaments a domicili s’han fet sempre a nivell particular des de cada parada. És cert que els serveis a domicili centralitzats son molt més eficients i permeten al client comprar a vàries botigues alhora. A més, existeixen molts casos d’èxit en servei a domicili centralitzat. Ara per ara, l’associació està assolint la maduresa necessària per afrontar projectes com aquest que de ben segur serà un dels propers que podria ocupar-nos.

 

P: Com us plantegeu l’any 2019?

R:  Amb moltes ganes!! Des de l’Associació estem treballant en nous projectes per aquest proper 2019 que el que busquen és acostar el Mercat a tothom donant la possibilitat d’aprendre, fer-hi activitats i viure-hi experiències noves.

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Guaita!

Fora de joc

Futbol Sala

Campiona i rècord

Boxa

Farmàcies de Guàrdia