Robòtica al Ferrà

L’escola Ferrà i Esteve ha aconseguit una dotació d’equips d’informàtica i robótica per part del Departament d’Ensenyament de la Generalitat, a partir del projecte Pla TAC. El material arribarà a l’escola cap a finals de febrer i permetrà ampliar l’actual equipament en robótica i informática.

Segons el director de l’establiment, Rossend Aguilera “El curs passat vam revisar i actualitzar el pla TAC (Tecnologies d’Aprenentatge i Comunicació) de la nostra escola. Per la seva banda el Departament d’Ensenyament va dur a terme la renovació de tota la xarxa LAN per facilitar l’accés a internet i comunicacions. Aquests eren els dos requisits imprescindibles per a poder participar a la dotació del Pla TAC que aquest curs s’inicia. El nostre centre ha estat escollit conjuntament amb altres 5 centres del Baix Llobregat (50 centres a tot Catalunya) com a centre pilot en l’impuls de la transformació digital dels centres educatius”.

Aguilera va explicar que “se’ns ha assignat una dotació important de recursos tecnològics per a transformar les metodologies i entorns d’aprenentatge convencionals i millorar l’aprenentatge dels alumnes en competència digital”.

L’escola Ferrà ofereix als seus alumnes clases de Robòtica i Informàtica des de P3 fins a 6º, amb l’intenció d’aprendre amb les tecnologies i també utilizar les tecnologies per aprendre. Enhorabona!

 

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Som el teu estiu

Cursa del Foc

Ja t’ho deia jo…

Guaita!

Farmàcies de Guàrdia