L’Escolania a La Passió

L’Escolania a La Passió

La Passió d’Olesa acollirà un concert de luxe per celebrar les festes de Nadal d’enguany. L’Escolania de Montserrat serà la protagonista d’aquesta cita imprescindible el divendres 20 de desembre (20:45 hores), en un concert on interpretarà un repertori de cançons de Nadal i que suposarà el retorn del cor montserratí al Teatre de La Passió, on ja va actuar ara fa gairebé dues dècades. Per a l’entitat, el concert de l’Escolania de Montserrat al teatre és un fet molt especial, que contribuirà a impulsar la programació cultural a l’entorn de les festes de Nadal amb una proposta musical de primer nivell.

Les entrades anticipades per a l’actuació de l’Escolania ja són a la venda (entrada general anticipada: 18 euros; entrada col·laboradors: 15 euros).

L’Escolania de Montserrat té els seus orígens al segle XIII i actualment està formada per més de cinquanta nois de 9 a 13 anys. El cor va començar a internacionalitzar-se sota la direcció del Pare Ireneu Segarra i els darrers anys ha fet concerts als Estats Units, Rússia, la Xina, Itàlia, Alemanya, Hongria, França, Suïssa, Bèlgica, Polònia, etc., països en els quals gaudeix de gran reconeixement.

Compartir:

Mės notícies

Deixa el teu comentari

La teva adreça electrónica no será publicada. Els camps obligatoris estan marcats amb

Classificats

Últimes notícies

Compartir: