Wifi

Ja estan actius i degudament senyalitzats els 12 punts de wifi públics i gratuïts repartits pel municipi i amb velocitat de descàrrega de 30Mb. Per accedir-hi, només caldrà acceptar les condicions del servei un cop el dispositiu detecti la xarxa.

Aquesta millora ha estat possible gràcies a la iniciativa Wifi4Eu de la Comissió Europea i a través d’una subvenció de 15.000 euros que han fet possible la instal·lació d’aquesta xarxa a dotze espais i equipaments públics del municipi.

Fins ara, l’Ajuntament tenia instal·lada wifi pública i gratuïta a l’edifici de l’Ajuntament i la plaça de Fèlix Figueras i Aragay, a la piscina municipal d’estiu i al Mercat municipal. A més de millorar la velocitat i la capacitat de descàrrega d’aquests punts, s’ha instal·lat aquesta wifi pública a altres punts del municipi: interior i a exterior del pavelló municipal Salvador Boada, edifici de Cal Mané i la part exterior del Parc municipal, plaça de Catalunya, interior i exterior de l’Escorxador, edifici dels Safaretjos i la plaça de les Fonts.

Els 12 punts de la xarxa Wifi4Eu estan degudament senyalitzats i per accedir-hi, un cop el dispositiu detecta la xarxa, només cal acceptar les condicions del servei. Si sorgeix algun problema a l’hora de dur a terme la connexió, es pot trucar al 93 741 2810 en horari d’atenció de dilluns a divendres de 8 a 14 i de 16 a 19 hores.

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Terra i Mans

Música al Mercat

Fira del vi

Compres conjuntes

Farmàcies de Guàrdia