Webs per vendre

Són tantes les possibilitats, canals, xarxes, serveis i funcionalitats existents en l’entorn digital que per a molts professionals resulta difícil valorar què els convé i què no en un moment en el que cal ser molt eficient i precís a l’hora de focalitzar els seus esforços.

Conscients d’aquestes dificultats, l’empresa montserratina aTotArreu.com ofereix els seus coneixements i experiència a tots aquells negocis locals que necessitin aquest acompanyament per a adaptar-se a la nova realitat digital.

Aquest sobtat confinament ha evidenciat que la presència online ha vingut per quedar-se. És necessària i vital a parts iguals, tant pels consumidors com pels comerços i professionals i per tant, tots n’haurem d’aprendre i tots ens haurem d’adaptar.

Amb gairebé quinze anys d’experiència en el sector del disseny web, havent treballat per a tot tipus d’empreses, aTotArreu.com creu que és moment d’actuar en local i ajudar als petits negocis per a encarar el futur amb optimisme detectant les oportunitats que sorgeixen en aquests temps de canvis. Per a més informació, contactar a Jordi Gibert, tel: 687 490 530, contacte@atotarreu.com

 

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Guaita!

Fora de joc

Futbol Sala

Campiona i rècord

Boxa

Farmàcies de Guàrdia