Voluntaris lectors

El Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament busca voluntaris per participar en el projecte LECXIT, per ajudar als escolars de tercer i quart de primària a millorar la seva comprensió lectora. Aquest és el quart any que es fa aquest projecte al municipi en coordinació amb les escoles.

A part de treballar la lectura de forma lúdica també es busca a la implicació de l’entorn dels nens que participen en el programa. En aquestes sessions es crea un clima de confiança entre voluntari i alumne on el nen tria la lectura, explica què ha llegit i acaba amb jocs lingüístics com poden ser endevinalles o sopes de lletres.

Els voluntaris i voluntàries fan una tutoria individual per setmana a la mateixa escola fora de l’horari lectiu: els dilluns, de 16:30 a 17:30 hores. En aquestes estones, cada parella lectora, és a dir, voluntari i alumne, fan camí conjunt a través de la lectura.

Les persones interessades a ser voluntaris poden adreçar-se al Departament, per mail a: ensenyament@olesademontserrat.cat o pel telèfon, al 93 778 0050.

 

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Som el teu estiu

Cursa del Foc

Ja t’ho deia jo…

Guaita!

Farmàcies de Guàrdia