Voluntaris

El passat 4 de setembre l’Associació Voluntaris d’Olesa vam fer la presentació dels tallers pel curs 2023/24 i també hem avançat les activitats d’aquest últim trimestre de l’any. Continuen els tallers de capacitats i habilitats, (anomenat popularment com el Taller de memòria), musicoteràpia, artteràpia, activitat física adaptada, ball en línia, coral, jocs, cinema, i sevillanes, tots  de gran acceptació per els usuaris de l’AVO.

Es va explicar la continuïtat del control de salut als barris d’Olesa, ja que és una de les activitats més antigues que fa l’AVO mensualment, i que es de gran interès i acceptació  per les persones mes grans de 60 anys siguin o no socis de l’AVO. Podeu consultar el dia del control, a la vostra associació de veïns.

Més activitats: el proper 29 de setembre, es farà el sopar de voluntaris al restaurant Can Singla; l’11 d’octubre, sortida al teatre Tívoli per gaudir del musical “The Producer”; el dijous 12 d’octubre, es realitzarà la festa-homenatge a les persones centenàries d’Olesa, a l’UEC, amb l’actuació de la vedette “Mega pubilla”. A més a més, el dijous 19 d’octubre, proposem una conferència sobre salut bucodental a la sala polivalent de l’AVO, a càrrec de Fàtima Llimona. Per últim, el divendres 27 d’octubre, es portarà a terme el lliurament dels premis (enguany també en metàl·lic) de 27è Concurs de poesia.

Per a més informació, podeu apropar-vos a l’AVO (al Parc Municipal), els dilluns, dimecres i divendres d’11 a 13 hores.

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Terra i Mans

Música al Mercat

Fira del vi

Compres conjuntes

Alimentació

Farmàcies de Guàrdia