Voluntaris

La  pandèmia sembla que de mica en mica, ens dona una treva; per això des de l’Associació de Voluntaris d’Olesa hem començat a preparar més activitats per activar el cos i la ment de les persones que durant tant de temps han patit restriccions i aïllaments.

Aquest mes de maig, a part dels tallers habituals de memòria i balls en línia, iniciem un taller de musicoteràpia, en el que treballarem les àrees emocionals a traves de la música, conduïts per la musicoterapeuta i professora de l’Escola Municipal de Música d’Olesa, Maria Egea.

També estem preparant per els primers dies de juny, una sortida cultural a un indret de Catalunya amb molta historia: Besalú, on visitarem la ciutat i el museu del circ.

Per altra banda, iniciem la presa de constants vitals (tensió arterial, glicèmia, etcètera) al local de l’AVO, per a persones majors de 60 anys. Aquests controls es fan des de  primers d’any als barris de la Central, la Rambla, Casc Antic i al Sant Bernat amb gran afluència, encara que hem hagut de suprimir el servei al Poble Sec perquè després de varis intents no hi ha anat cap usuari d’aquella barriada.

A la propera Mostra d’Entitats, podeu contactar amb nosaltres. Us hi esperem!

AVO

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Terra i Mans

Música al Mercat

Fira del vi

Compres conjuntes

Farmàcies de Guàrdia