Unió Ciclista Olesana

En aquests moments tant difícils que estan afectant al comerç, botigues i els negocis en general, la UCO vol estar el costat de tots les persones que amb el seu esforç i dedicació donen vida comercial en la nostra vila. Molts d’ells han col·laborat en les activitats esportives i de lleure que el club ha organitzat, i ara ens toca retornar el que ells ens han donat.

L’activitat comercial és de gran transcendència pel funcionament del nostre poble, el consum local i de proximitat ens aporta moltes avantatges entre elles el tracte humà personalitzat, frena el consumisme cec, la millora del medi ambient i el manteniment dels llocs de treball. Promoure el comerç local es garantir la continuïtat dels negocis i generar activitat social en els nostres carrers. Volem fer un reconeixement a tots aquests negocis d’Olesa i de pobles veïns i molt especialment als que sempre han estat el costat de la nostra entitat esportiva. Que la perseverança, confiança i cooperació us porti a superar aquesta crisi. Molts ànims!!

Bar petit, Carns Casals, Fruites i verdures Jobé (Mercat Municipal), Vallejo Advocats, Cal Caspe, Xics i petits, Periòdic 08640, Carpintería Miralles, Clínica Podológica Olesa, Comunitat Minera Olesana, Construccions Ortigosa (Can Villalba), Encoplesa, Fusteria Rebató (Abrera), Granges La Pasiega, La bústia, Lilia moda i complements, Menavi, Papereria Núria, Pastisseria Perarnau, revista Toldo, Sayas Sports, Siscu productes de perfumeria, Suconspa i Track bike.

 

Unió Ciclista Olesana (UCO)

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Som el teu estiu

Cursa del Foc

Ja t’ho deia jo…

Guaita!

Farmàcies de Guàrdia