Un nou curs per recuperar el barri

Comença un nou curs i des de l’AAVV de la Rambla i l’Eixample estem il·lusionats en encetar un nou cicle de treball comunitari per poder reimpulsar la cultura, la solidaritat, el suport mutu…, treure el llibres al carrer, explicar contes per la mainada, portar la música a les places, compartir coneixement i vivències amb tota la diversitat de cultura que convivim al barri.

En aquests darrers dies ens hem esforçat per mirar de recuperar l’activitat pública al carrer, compartint els plaers de la lectura per Sant Jordi, celebrant les festes populars del barri en un format segur, així com la coorganització de l’exitosa Festa del Xai amb el Centre Cultural Islàmic d’Olesa. Gràcies per recolzar-nos!

Però seguim també amb reptes molt importants i que ens preocupen: la situació d’aquelles persones i col·lectius més vulnerables i més invisibilitats, la manca de proximitat dels serveis públics al barri o l’estat dels nostres carrers i places.

Sabem que hi han moltes mancances i dèficits, i un sentiment d’abandonament del nostre barri: el veïnat més proper a la via del tren ens informa que els passos soterrats segueixen estan bruts i en mal estat; els comerços de la Rambla senyalen que s’ha tornat a tenir el problema de cada estiu amb l’embossament de la part baixa; les famílies del l’escola Ferrà i Esteve ens diuen que ja fa mesos que s’han talat arbres grans i preciosos del Cebrià Montserrat, però ni s’han arranjat els forats ni s’han replantat; les persones del Pep Ventura segueixen amb el carrer ple de forats i esquerdes…

És per això que necessitem la vostra ajuda! Per organitzar actes culturals, per dinamitzar el carrer i el local, per poder resoldre necessitats de les persones o per fer el seguiment de la via pública, entre moltes d’altres coses que es poden proposar, plantejar i fer: de forma conjunta pel bé comunitari.

Ara que comença el curs, i hem pogut recarregar una mica d’energia, és un bon moment per sumar-se a l’associació veïnal. La nova Junta estarem encantada! Us hi animem! Podeu contar amb l’AV Rambla–Eixample a: laramblaeixample@gmail.com

AAVV La Rambla-Eixample

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Terra i Mans

Música al Mercat

Fira del vi

Compres conjuntes

Farmàcies de Guàrdia