Triatlón, bàsquet i fútbol!

Pareja no para

Durante estas vacaciones post/confinamiento, el triatleta olesano Antonio Pareja ha participado en dos “competiciones reales”. El pasado 26 de julio, en el triatlón de Villarreal, con medidas especiales y con distancias de 1k en natación, 20k de bici y 5k de carrera a pie. Pareja acaba muy cansado y con un tiempo de 1h 28’, lo que le alcanza para terminar campeón en V3.

Y el sábado 22 de agosto, Antonio participó en la Travesía de Oropesa, 1,1k, también con todas los protocolos anti-Còvid. En esta competencia, Pareja acaba con muy buenas sensaciones y con un buen cromo de 20’ 16””.

 

Vuitena temporada del NBO

A finals d’agost el primer equip masculí i femení de l’NBO van iniciar els entrenaments de pretemporada, donant així, el tret de sortida a l’esperada temporada de bàsquet 2020-2021. A principis de setembre s’han incorporat als entrenaments la resta d’equips del club.

Enguany l’NBO compte amb un total de 25 equips. Són nou equips femenins federats, tretze equips masculins federats, un equip de veterans i dos equips més que formen l’escola de bàsquet, l’ESBOL. Esportivament cal destacar el bon paper que van realitzar la temporada passada tots els equips i l’ascens de categoria del Sènior A femení a Primera Catalana.

Ferran Cunillé és el Director Esportiu de l’NBO per segon any consecutiu. Segons Cunillé, “el club manté la massa social amb gairebé 300 jugadors/es i entrenadors/es.” Des del passat mes de març que es van anular els entrenaments i la competició, mai els jugadors han viscut una situació d’inactivitat tan llarg. “Han passat gairebé 6 mesos, i tan els jugadors com entrenadors tenien moltes ganes de retrobar-se a la pista”.

L’NBO ha establert un protocol amb les mesures d’higiene i prevenció per permetre la tornada als entrenaments de la forma més segura possible, seguint les normatives establertes des de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya i des de l’Ajuntament d’Olesa.

Jordi Dalmases, president del club, viu la tornada a les pistes amb molta precaució. Dalmases assegura que “realitzar el Campus NBO d’estiu ens ha donat un bagatge necessari per a la implantació dels protocols”. Segons Dalmases “el club està en constant contacte amb la Federació Catalana de Bàsquet i autoritats competents per possibles novetats de la competició o canvis de protocols que puguin sorgir”.

Està previst que la lliga de bàsquet comenci el mes d’octubre, tot i que Dalmases no descarta que la situació pugui canviar en qualsevol moment i endarrerir-se l’inici de la competició. “Desitgem que els entrenaments no es tornin a aturar com l’any passat, però entenem que la situació actual que estem vivim és molt complexa i depèn de diversos factors, en el quals el club està sempre subjecte a les autoritats competents i a la pròpia Federació”.

En aquests moments no es permet l’entrada a familiars ni acompanyants al Pavelló municipal de bàsquet durant els entrenaments, que es realitzen a porta tancada i el servei de bar es manté tancat. L’NBO està treballant amb l’Ajuntament per poder fer ús de les grades per els dies de partits. Actualment la Secretaria del club obrirà els dilluns i dijous de 18 a 20 hores i serà imprescindible sol·licitar cita prèvia a: secretaria@nbolesa.cat

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Terra i Mans

Música al Mercat

Fira del vi

Compres conjuntes

Alimentació

Farmàcies de Guàrdia