Teatre

El passat dissabte 18 de novembre, va tenir lloc al local de la UEC, el sopar de lliurament de premis del 39è concurs de Teatre Vila d’Olesa, amb la presència de membres dels grups participants en aquesta edició. El grup Deixalles81, de Sant Feliu de Codines, amb l’obra “El diari d’Anna Frank” va ser el guardonat amb el primer premi de grup. El premi de la votació popular va ser per “Terapèutic” representada pel Grup Teatre Centre d’Arbúcies. I, el guardó del jurat juvenil va ser per l’obra “Losers” del Grup MaGreT de Vilafranca del Penedès.

Després de moltes deliberacions, atesa la gran qualitat dels grups participants, el jurat va decidir atorgar tres premis per a cada categoria, quedant de la següent manera: categoria d’actor principal: primer premi per Usu Tambadou, pel paper de Jerry a l’obra “Història del zoo”; segon premi per Òscar Garcia, pel paper de “Cyr@no”; i, el tercer, per Jaume Fàbregas, pel paper de Senyor Peric a l’obra “Terapèutic”; categoria d’actriu principal: primer premi per Marta Escudé, pel paper de Marta a l’obra “Losers”; el segon, per a Magalí Verge, pel paper d’Anna a l’obra “El Diari d’Anna Frank”; i el tercer, per a Laia Sabata, pel paper de Pilar a l’obra “Un cop l’any”. Categoria d’actor de repartiment: primer premi per a Macari, pel paper de Macarien a l’obra “La nit de Sant Joan”; el segon, per a Albert Puig, pel paper de Cristià a l’obra “Cyr@no”; i el tercer, per Adrià Capdevila, pel paper de Peter Van Daan en l’obra “El diari d’Anna Frank”. Categoria d’actriu de repartiment,: primer premi, per a Anna Sagalés, pel paper de Liefj en l’obra “El diari d’Anna Frank”; el segon, per a Laia López, per al paper del Follet en l’obra “La nit de Sant Joan”; i, el tercer per a Carla Martí, per la Senyoreta González en l’obra “La nit de Sant Joan”.

Pel que fa al millor muntatge: primer premi per al grup Deixalles 81 de Sant Feliu de Codines per l’obra “El diari d’Anna Frank”; el segon, pel grup Tàndem de Santa Perpètua de Mogoda per l’obra “Un cop l’any”; i el tercer per al grup PAM Teatre de Terrassa per l’obra “La nit de Sant Joan”.

A la millor direcció: primer premi, per a Josep Canet per “El diari d’Anna Frank”; el segon, per a Vicenç Gurrea per “Un cop l’any”; i, el tercer per a Núria i Marta Fàbregas per “Terapèutic”. Finalment, els premis de grup van ser: primer premi, per a “Deixalles81” de St. Feliu de Codines per l’obra “El diari d’Anna Frank”; segon, per al grup Qollunaka de Terrassa per l’obra “Cyr@no”; i el tercer, per al grup MaGreTde Vilafranca del Penedès per l’obra “Losers”.

 

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Terra i Mans

Música al Mercat

Fira del vi

Compres conjuntes

Farmàcies de Guàrdia