Seguim amb les proves

La regidoria de Mobilitat de l’Ajuntament ha informat que el període de proves de l’illa de vianants del Nucli Antic s’allargarà fins el 15 de desembre ja que encara s’estan rebent sol·licituds per registrar matrícules així com requerint documentació o rectificacions a peticions fetes.

El regidor de Mobilitat, Jordi Martínez, ha destacat que l’objectiu de l’illa de vianants és “pacificar el trànsit en aquest barri que té dues escoles i carrers molt estrets” i, per aquest motiu, per posar-ho fàcil a la ciutadania, s’allargarà el període de prova fins el 15 de desembre. A partir d’aquesta data i fins el 31 de gener de 2020 es passarà a la segona fase de la implantació de l’illa de vianants del Nucli Antic que és la d’avisar amb notificacions informatives a tots els vehicles que hi accedeixin a la zona restringida sense autorització però sense cap sanció econòmica. A partir de l’1 de febrer de 2020 l’illa de vianants entrarà en funcionament al 100% ja que serà a partir d’aquesta data quan les persones infractores començaran a rebre la multa corresponent.

L’illa de vianants comprèn la zona emmarcada, per la banda nord, des del carrer de Santa Oliva cap al sud; des d’Anselm Clavé cap al nord; des de la Riera de Can Carreras cap a l’oest i des del carrer Vall d’Aran cap a l’est. A cadascuna de les entrades a la zona de l’illa s’han instal·lat càmeres, sis en total, que faran lectura de les matrícules de tots els vehicles de motor que hi accedeixin. Per ser vehicle autoritzat, caldrà registrar la matrícula a l’Ajuntament.

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Som el teu estiu

Cursa del Foc

Ja t’ho deia jo…

Guaita!

Farmàcies de Guàrdia