Sardanes al carrer!

Amb el bon temps la Sardana surt als carrers i per això us volem convidar a l’Aplec de la Sardana els propers 13 i 14 de maig. Aquest any organitzem la seva 43a edició, tota una trajectòria sardanista a la nostra vila, sempre al Parc Municipal, enguany, però, amb la 2a. Vigília i el 1r. Aplec Jove dissabte tarda/nit i diumenge l’Aplec tot el dia a l’arbreda de Cal Mané,  un entorn molt adequat per dur a terme un esdeveniment com aquest. Enguany podreu gaudir de jocs i inflables, espai per sopar i dinar, zones d’ombra, nit de dj’s, servei de bar, i sobre tot, bones sardanes interpretades per unes cobles excel·lents com són la Vila d’Olesa, la Llobregat i la Sabadell.

L’Aplec és, sens dubte, la més gran manifestació sardanista de la nostra entitat, i és per aquest motiu que voldríem que tots els olesans en gaudissin plenament. L’Aplec de la Sardana d’Olesa es pot fer gràcies a la suma de molts esforços, tots fan possible aquesta festa sardanista tan arrelada a la vila.

La nostra entitat, amb més de seixanta cinc anys a les espatlles, té un objectiu principal: el de fer arribar l’estima que sentim per la sardana al màxim de gent possible, especialment als més joves, el futur de la nostra cultura. Per aconseguir-ho, tenim programats per a aquest 2023 una gran varietat d’activitats adreçades a tot tipus de públic, els mesos de juny i juliol, però, són dels més intensos. Durant Santa Oliva amb la ballada, la trobada d’escoles sardanistes i el seguici de cultura popular, aquest any, a més, amb el concert de la Camerata de Música Catalana el diumenge 18 a les 19:30 hores a l’antiga portalada de l’Església, una jove formació de corda que aposta decididament pel patrimoni musical català, i que ens farà passar una tarda vespre excel·lent amb les seves interpretacions.

La Festa Major és sinònim de xerinola i amb el Sardaxou de la Contemporània de ben segur que n’hi haurà. Arribarem al juliol i podrem gaudir un any més de les nits de sardanes tots els dilluns a les 21:30 hores a la Plaça de la Sardana, t’hi esperem.

Així, doncs, l’Aplec ha de servir per despertar l’entusiasme envers la sardana i encomanar-lo als altres. La sardana no és ni elitista ni sectària, tot al contrari, és una dansa integradora: tothom hi té cabuda i hi és benvingut. La rotllana és oberta, i hi cap tothom, ajuda’ns a fer-la més gran. L’èxit és a les vostres mans, veniu i llanceu-vos a ballar!

ACF Olesa Sardanista

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Terra i Mans

Música al Mercat

Fira del vi

Compres conjuntes

Alimentació

Farmàcies de Guàrdia