Sardanes

Aquest 2021 l’ACF Olesa Sardanista celebra el “40+1 Aplec de la sardana” ja que l’any passat a resultes de la pandèmia no el vam poder celebrar. Per celebrar-ho havíem programat un concert espectacular, i aquest any no hi hem volgut renunciar, per tant us proposem un concert “espectacular” amb tres referents del panorama musical del nostre país d’àmbits ben diferents, junts dalt de l’escenari del Teatre de la Passió. Una visió contemporània de la cobla: de l’amor a l’èpica i dels clàssics als actuals.

Totes les manifestacions artístiques són sensibles al seu entorn i al seu temps. La música per a cobla del segle XXI recull les inquietuds i els interessos del que es mou més enllà de les rotllanes d’aplecs i ballades i incorporen el ric i variat bagatge dels nous compositors.

Albert Guinovart, Marc Timón i la Cobla Marinada ens presenten en un extraordinari concert de música per a cobla que comença amb grans clàssics: “Dansa de fadrins”, de Joaquim Serra, “A l’entorn de la porxada”, de Josep Maria Ruera i “La pedregada”, de Juli Garreta; segueix amb obres de compositors actuals: “Atlanta 96”, de Salvador Brotons, “Festa a ciutat”, d’Antoni Ros-Marbà ; i acaba amb la fusió de dos dels grans músics catalans del moment: Albert Guinovart, amb “Nocturn a Solsona”, obra per a cobla i piano i el seu concert per a piano i cobla amb temes de Mar i Cel interpretats per ell mateix, i Marc Timón, director del concert, amb l’estrena de la versió per a piano i cobla de l’obra “The Strange Case of the Magic Carillon”. T’ho perdràs?

La Passió d’Olesa acollirà aquest concert únic per celebrar el 40è +1 aniversari de l’Aplec de la Sardana d’Olesa de Montserrat, el diumenge 20 de juny a les 20 hores.

ACF Olesa Sardanista

Article anterior
Article següent

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Terra i Mans

Música al Mercat

Fira del vi

Compres conjuntes

Alimentació

Farmàcies de Guàrdia