Salut pública

Amb la pregunta “Com treballem per fer salut pública a Olesa?” com a eix denominador, la sala de plens de l’Ajuntament va acollir la tercera edició d’unes jornades emmarcades dins el procés d’elaboració del Pla Local de Salut 2019-2023. Durant l’acte, també s’han presentat els resultats de les diverses accions participatives que ha fet les darreres setmanes la regidoria de Salut Pública de l’Ajuntament, amb la participació de més de 300 persones, que van fer propostes concretes per millorar la salut al poble.

Dos de les principals conclusions a les quals han arribat els diversos actors de salut del municipi que han pres part a la 3a Jornada de Salut Pública d’Olesa van ser “Treballar encara més per mantenir les aliances entre els diferents agents de salut del municipi per poder continuar millorant conjuntament la salut dels olesans i olesanes” i “Fer front comú i treballar en xarxa per millorar la salut a Olesa”.

Després d’analitzades les respostes i intervencions de la ciutadania, s’ha pogut constatar una manca notable de zones verdes al nucli urbà, fet que, si es revertís, consideren que tindria un impacte en la seva salut. Alhora, la ciutadania ha reclamat més oferta esportiva al municipi, una millor neteja de la via pública i la necessitat d’eliminar la contaminació ambiental i acústica. De la mateixa manera, algunes de les respostes recollides més habituals també han estat la creació de carrils bici, millorar els accessos a camins rurals així com la senyalització de rutes, i que el CAP d’Olesa tingui urgències les 24 hores del dia, entre d’altres. La majoria de participants han estat dones i, en global, persones de nacionalitat espanyola.

Comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles relacionats

Segueix-nos

1,740FansLike
2,596FollowersFollow
1,229FollowersFollow

Últimes entrades

Guaita!

Fora de joc

Futbol Sala

Campiona i rècord

Boxa

Farmàcies de Guàrdia